de amit linkeltél az inkább tűnik csak trollkérdésnek
2023. jan. 7. 17:22
12/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez a 25 éves kérdező...
Már 25 éves kora előtt erről szólt minden kérdése, hogy mindjárt 25 lesz de nem tart sehol, nem csinált eddig semmit, nem akar felnőni. Aztán elmúlt 25 akkor azt hallgattuk. Ezek szerint most már 27 évesés természetesen mindig mindenért más a hibás. A szülei, a társadalom. Most meg ez az új "védekezése" hogy ő még gyerek.
2023. jan. 7. 17:23
13/18 anonim válasza:
Van igen: nem akar/nem tud felnőni, mert vagy agyi problémája van, vagy egészséges, de neki ez így jó.
2023. jan. 7. 17:53
14/18 anonim válasza:
azért ha belegondoltok egy fokkal jobb mint azok a felnőttek akik csecsemők akarnak lenni, vagy el is játszák. sok betegség van fejben. szerintem addig tud gyerek maradni míg be nem kerül egy olyan szituba ahol önállósodnia KELL az életbenmaradáshoz
2023. jan. 7. 18:00
15/18 anonim válasza:
Igen. Én is ilyen vagyok. Testem full fiatal tini, és lelkileg sem érzem magam felnőttnek. Életemben egy csomó minden kimaradt és egyszerűen nem érzem azt, hogy én egyedül és önállóan döntsek és éljek. Szeretem ha anyuék gondoskodnak rólam, bevásárolnak, kaját készítenek...stb. Munkám is olyan, hogy semmi felelősségvállalás nincs benne, elvégzem és kész. Az, hogy sikerül lényegtelen, mert max a kollégáim kijavítják, ha annyira nem jó. Szeretek játékokkal játszani, játékboltba menni, semmit nem csinálni, egyszerűen kamasznak érzem magam, pedig papíron nem vagyok az, de mégse látom azt. Mindenkinek akinek elmondom a koromat full ledöbben, mert mindig 10 évvel fiatalabbnak mondanának. Nem szeretnék senkinek sem megfelelni, továbbá elvárásokkal sem tudok mit kezdeni.
2023. jan. 7. 19:37
16/18 anonim válasza:
Szerintem aki teljesen gyereknek képzeli magát az tudja hogy nem teljesen okés vagy legalábbis hogy később bajban lesz ahogy öregszik.
Én személy szerint csak azt érzem hogy megvan a gyermeki énem egy része, de felnőtt vagyok és úgy is kell élnem.
27 éves férfi
2023. jan. 7. 20:00
17/18 anonim válasza:
#16 bennem 32 évesen is megvan hogy hogy lehetne jobb és tudok a gyerekes dolgaimról is, meg hogy nem azt értem el amit elvárt a társadalom és otthon élek a szüleimmel stb. nagyrészt az ő segítségükkel élhetek ezen a megrekedt szinten is, de attól nem tartom magam gyereknek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!