Csak én gondolom eggyes pszichológusokról h hamis barátok?
Sose számíthattam rájuk igazán.
Ök számítottak a pénzre.
Én azt gondolom h ők arra utaznak h valakinek nincsenek igazi barátai és barátságot "vesz"
Voltam háromnál is mindhárom ilyen volt amíg pénzeltem addig számíthattam rá.
Csak én gondolom így h vannak ilyen mocskos alakok is a pályán akik csak a pénzre mennek?
Egyértelműen ugyanolyan stílusban írsz, minden mondat előtt entert ütsz, a "hogy" helyett általában csak egy "h"-t sikerül odabiggyesztened, és mocsoknak hívod a pszichológusokat. Legalább ne néznél másokat hülyének. :D
"Pénzért mindent kategória"
Mégis mi mindent?
Te vagy az, aki nem tudja meghúzni a határokat. Barátot keresel, meg elvárod, hogy ingyen dolgozzanak neked, de persze a pszichológus a hülye. Tudom, hogy sokszor nehéz megtalálni a megfelelő pszichológust, de ha minden szakemberrel bajod van, akkor lehet, hogy inkább benned van a hiba.
Hali, én vagyok a 14-es válaszoló a másik kérdésednél.
Komolyan mondom vegyél magadnak egy macskát, bírsz neki beszélni (igaz nem válaszol, de nyarvognak neked), bírsz vele játszani is és még dorombol is :)
A pszichologus nem a baratod, mint ahogyan a nogyogyaszod sem. Meg akkor sem ha kedves Veled es segiteni akar Neked.
A pszichologus tobbek kozott azert van, hogy megtanitson rendes kapcsolatokat epiteni a valodi eletben. Legalabbis azoknak akiknek ez amugy nem megy.
En is kedvelem a pszichologusom, es azt remelem, hogy a terapias kereteken belul O is engem. Fontos is a kapcsolatunk, meg a velemenye, satobbi. De egy percig sem gondolom, hogy a barataom lenne. Vagy, hogy valaha maskepp gondolna ram, mint egy kedves kliensre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!