Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek a budapestiek...

Szerintetek a budapestiek hány százaléka beszél jól angolul?

Figyelt kérdés

2023. jan. 6. 21:15
1 2 3 4 5
 21/43 NTBS ***** válasza:
71%
Nem sok. Attól, hogy angol szavakat használ mindenre, még nem jól beszél.
2023. jan. 10. 06:51
 22/43 anonim ***** válasza:
36%
#20-as azért írtam saját példát, hogy lássák nem csak az "elit gimnáziumokban" tanulják a nyelveket, beszélnek sokan idegen nyelven. Azért is kevertem bele az iskolámat,mert messze sincs egy elit gimnáziumtól, de nagyon embernek van már B2-es nyelvvizsgája, és szerintem ha egy közepes erősségű gimnázium ilyet tud produkálni, akkor valószínűleg a legtöbb gimnázium ( Pesten), is hasonló eredményeket érhet el.
2023. jan. 10. 16:13
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

"messze sincs egy elit gimnáziumtól ... közepes erősségű gimnázium"

Akkor miért azt írtad, hogy

"a top 40 országosbsn benne sincs"? Szerinted ami az országos 41., az már csak egy közepes gimnázium? Szerinted hány gimnázium van az országban?

2023. jan. 10. 20:49
 24/43 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem abszolút közepes, igen. Egyébként az első 50-ben sincs benne, és nem hiába áll azon a helyen, ahol áll.

Valahol el kell kezdeni a "közepes gimnáziumok" besorolását. Az első 10-re rá lehet fogni, hogy "elit"lenne,utána 11-30-ig hogy erős, de utána nem mondanám, hogy "erős" gimnázium lenne. És ezzel semmi baj nincs, fájhat valakinek, de abszolút semmi probléma nincs azzal, ha csak egy "közepes gimnáziumba" jár a gyerekem. Az 50- feletti gimnáziumokra már inkább a "gyengébb", jelzőt használnám, szerintem a Leövey is ilyen egyébként. 60-70-es pontszám felett pedig már a "gyenge gimnáziumnak" mondanám.

2023. jan. 11. 13:36
 25/43 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként az milyen érdekes, hogy aki kifejti, hogy szerinte a Budapestiek többsége jól beszél nyelveket,azt nagyon lepontozzák, aki viszont azt írja, hogy kevesen beszélik, esetleg rosszul azt viszont felpontozzák. Érdekes összefüggések 🤔
2023. jan. 11. 13:38
 26/43 A kérdező kommentje:

Én eddig csak egy válaszadót pontoztam le! Mindenkinek zöldet nyomok, jók a vélemények:)

A gimnázium erősség besorolással nem értek egyet viszont. Plusz attól még, hogy egy gimnázium jó, lehet katasztrofális a nyelvoktatás.

2023. jan. 11. 17:35
 27/43 anonim ***** válasza:
43%
A londoniak hány százaléka beszél magyarul?
2023. febr. 8. 19:09
 28/43 anonim ***** válasza:
67%

"A londoniak hány százaléka beszél magyarul?"

Egyre nagyobb százalékuk. ;-)

2023. febr. 8. 19:47
 29/43 anonim ***** válasza:
54%

Jól el vagytok ti tévedve........

Az igazság a töredéke azoknak a számoknak amiket irogattok...

2023. febr. 20. 15:06
 30/43 anonim ***** válasza:
36%
Shakenexpresszaú
2023. márc. 12. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!