Azt mondják hogy a 27.ik életév vízválasztó lenne,mert 9 éves ciklusok vannak?
Most vagyok 27 (3 hónapja). Durva év volt az előző, de inkább a covid lezárások miatt, ami engem nagyon érintett (szeretek éjszaka futni, meg a munkám is elvesztettem miatta). Sok új embert ismertem meg, és megtaláltam vlgül azt a munkát, amit életem végéig akarok csinálni. A volt párom szakított velem, emiatt költöznöm is kellett. De most egy jó helyen vagyok, élvezem az életem, azt érzem, hogy minden a helyén van.
Nem hiszek az asztológiában, de úgy éreztem, le kell írnom, hogy 27 vagyok, és szar volt az előző időszak, de most úgy érzem, minden oké, és nagyjából a legboldogabb időszakom élem, szóval nincs mitől félni.
Szerintem ez a ciklus dolog szimplán hülyeség.
Nem azt mondom, biztosan vannak az ember életében mérföldkövek amikor hoz egy jó vagy rossz döntést, lép valamiben amiben addig nem mert, vagy csak szerencséje lesz és megváltozik az élete. Az is lehet, hogy valami kiváltja nála ezt. Elhatározás, valaki elvesztése, bármi.
De ettől még általános érvényű csoda nincsen, hogy felkelsz 27 évesen és egy csapásra minden megváltozik. Főleg az időhalogatós embereknél akik ha eddig nem csináltak semmit, nagy valószínűséggel utána sem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!