Hogy ment el ilyen gyorsan az idő? Most volt 2013, nem tudom elhinni, hogy már 28 leszek🙁
Figyelt kérdés
#öregedés #Idő gyors
2023. jan. 6. 08:53
11/26 A kérdező kommentje:
Hátha 60 éves korig élek, akkor de az életem felén túl vagyok
2023. jan. 6. 10:07
12/26 anonim válasza:
Oke, akkor te tekintsd magad öregnek, tény, hogy így sokkal hamarabb meg fogsz öregedni, ha folyton ezen agyalsz besavanyodva, mint egy mentális beteg....
13/26 anonim válasza:
Látva a depresszív életszemléleted csak örülni tudok, hogy nem vagyunk ismerősök, mert valószínűleg a környezetedet is lehozod az életről ezzel a mentalitással. Ha már most ilyen vagy mi lesz veled 10-20-30 év múlva veled? Fel kéne nőni, meg el kéne kezdeni élni, ahelyett, hogy a semmin siránkoznál!
14/26 anonim válasza:
Ezaz, pazarold még el azt a maradék 2 évet is a húszas éveidből erre a hülye hisztire!
15/26 anonim válasza:
De azért mindenkit lepontoz, gondolom fáj az igazság, igaz kedves kérdező?😉
16/26 A kérdező kommentje:
Milyen igazság ti gyökerek! Rosszindulatú suttyó népség.
2023. jan. 6. 17:32
17/26 anonim válasza:
Mondom, hogy fáj az igazság. Nem baj, hadd fájjon, így legalább kénytelen vagy kitekinteni az álomvilágodból te végtelenül kulturálatlan alak!
18/26 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam! És milyen igazság te kriptoni szökevény?!
2023. jan. 6. 22:27
19/26 anonim válasza:
28 évesen hogy lehetsz ennyire visszamaradott? Legalább szülőkkel élsz még?
20/26 anonim válasza:
Sokadik ugyanilyen semmitmondó, nyavajgó kérdése! Ennek nincs élete!
Felesleges is foglalkozni vele, fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!