Szerintettek milyen színű a szemem?
2023. jan. 6. 01:59
11/21 K.O. válasza:
09:46
sejtettem nyilvan:D fel is pontoztam, nekem poen volt:D
13/21 anonim válasza:
Heterokrómiád van, ilyen esetben a külső színt kell nézni, az pedig kék (hiába látszik inkább zöldesnek). Nekem is ilyen.
14/21 A kérdező kommentje:
13-as tehát akkor kék ?😅
Én mindig ilyen zöldes szürkének láttam 😅
2023. jan. 6. 10:56
15/21 anonim válasza:
Ez hol szürke vagy kék?
Színvakok vagytok?
16/21 anonim válasza:
15: Én mondtam nekik hogy barna, de itt mindenki farkasvakságban szenved.
17/21 anonim válasza:
“A részleges heterokrómia jellemzője, hogy az írisz egy részének színe eltér annak más részeitől, tehát egy szemben jelennek meg az eltérő színek.
A centrális heterokrómia esetében a két szín egyazon íriszen belül jelentkezik. A szem valódi színének ebben az esetben a külső szín számít.”
Legközelebb, mielőtt okoskodtok, tájékozódjatok…
13-as voltam.
18/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, de nem valami szép.
19/21 A kérdező kommentje:
13-as köszönöm szépen a válaszodat! 🙂
A többiek meg ne okoskodjanak mert a vak is látja hogy nem barna.
2023. jan. 6. 15:39
20/21 anonim válasza:
Oké, barna szemű nem akarsz lenni. Akkor ha azt mondjuk, hogy kék, azzal megbékélsz? Amúgy tényleg olyan lehetetlen színe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!