11/20 anonim válasza:
Ismerősi körben tuti Orbán, nálam is. Meg merném kockáztatni hogy ez országosan is igaz, az egy-két millió elvakulton kívül kb. mindenki utálja.
12/20 anonim válasza:
#10: Szóval te nem hiszed el, hogy Gyurcsány az egyik legelutasítottabb politikus Magyarországon. 16 éve egyfolytában a lista alján van, ember! Azt elhiszem, hogy boldogtalan vagy, de attól még nem tilos tájékozódni egy kicsit, még ha ehhez ki is kell másznod a belterjes buborékodból. :)
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Telex és Závecz - ha esetleg hitelességi problémáitok akadnának (mert nektek ugyebár ők a hitelesek). :)
15/20 anonim válasza:
Senkit nem érdekel az Orbán prómóciód, hogy milyen népszerű.
Gyurcsány senkit sem érdekel. Én aláírom, hogy van sok idős vad fideszes akinek Gyurcsány az ördög, de szerintem úgy 30-35 éves kor alatt, mindenki leszarja.
Egyébként ebben az országban kár statisztikákkal meg elemzésekkel jönni, mert jó eséllyel csak papíron független az, ami az adott kutatást végzi.
17/20 anonim válasza:
18/20 Darius- válasza:
10- Ott voltal, hogy tudod csaltak vagy csak azt irod, amit szeretnél, hogy lett volna ? Vidéken a Fidesz a népszeru , ezt el kell fogadni. Én éltem Magyarorszagon vidéken, és ott egyértelmu tobbsége az embereknek a Fidesz mellett szolt.
Amugy szerintem is Gollum, vagyis Gyurcsany. De ez csak tipp, kinek mi vagy inkabb kinek ki.
19/20 anonim válasza:
#13 - Ez nem a népszerűség, hanem az ismertség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!