Másnak is jók a megérzései?
Figyelt kérdés
Nálam már napokkal ezelőtt jelez a környezetem/testem, ha valami rossz/jó fog bekövetkezni. Ti is szoktátok érzékelni a közelgő eseményeket?2023. jan. 5. 15:56
1/3 anonim válasza:
Nem, és ez egy baromság. Csak utólag bebeszéled magadnak hogy két összefüggéstelen dolog között van összefüggés. Olyasmi mint a horoszkóp.
2/3 anonim válasza:
Nem ez a megérzés. Az a megérzés, amikor ránézel valakire, és megállapítod a viselkedését, hogy ellenszenves-e, vagy szimpatikus, megérzed milyen ember.
De ez nem más, mint a régebbi tapasztalatok alapján megmondod, hogy vajon milyen ember lehet. És sokszor téved. Nincs ebben semmi különös.
Az, hogy fáj a térded, ha esni fog, az nem megérzés. Hanem a légköri viszonyok változására adott reakció. Az időjárás miatt.
3/3 anonim válasza:
Jelezni álom szokott, vagy az, hogy az éjszaka közepén felkelek: na akkor tudom, hogy ma tuti lesz valami megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!