Tízből mennyire szoktál a megérzéseidre hagyatkozni?
Figyelt kérdés
1 - egyáltalán nem
10 - mindig
2022. aug. 29. 23:22
3/20 anonim válasza:
Sajnos "csak" körülbelül 8... Pedig újra és újra azt tapasztalom, hogy minden esetben hallgatni kellene rá. Ritkán fordul elő, hogy nem hallgatok rá, de akkor viszont ráment a párkapcsolatom, a munkahelyem, és a családom.
4/20 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes, hogy hogy változik az ember értékrendje az élete során. Magamon figyeltem meg, hogy régen 100%-ban a ráció alapján hoztam meg a döntéseimet, viszont még így sem éreztem maximális elégedettséget. Akkor oldódott meg ez a probléma, amikor elkezdtem a megérzéseimet is figyelembe venni.
2022. aug. 29. 23:36
5/20 Katona Dius válasza:
Általában 9. Ritka az,amikor nem hallgatok a megérzéseimre. Olyankor mindig az a vége,hogy rájövök, mégis kellett volna.
6/20 anonim válasza:
A "megérzés" valójában a lelki—ismeret. Amit az Isteni részünk súg. Az agyunk azt tudja, amit ebben a világban, ezekkel a körüményekkel megéltünk. Isten viszont mindent tud...
7/20 anonim válasza:
Hát nem tudom. Azt megéreztem, hogy a volt barátnőm szakítani fog velem. Úgy 3 héttel azelőtt.
8/20 A kérdező kommentje:
#6 Ezt ki tudnád kicsit fejteni?
#7 Miből érezted meg? Valóban megérzés volt vagy csak észlelted, hogy valami fura?
2022. aug. 29. 23:50
9/20 anonim válasza:
Ezt hová lehet még tovább fejteni...?
10/20 A kérdező kommentje:
Hát például egy forrás, hogy ezt honnan veszed..?
2022. aug. 29. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!