A fiatalok közül sokan nem akarnak gyereket, sőt, szinte lenézik azokat, akik szeretnének. Ugyanők pedig vadul küzdenek a melegek gyerekvallalasi jogáért. Őket miért nem ekézik? Jól van ez így?
21.
Ez még primitívebb, ráadásul személyeskedő is - bár nem szokatlan ezen az oldalon ez a "kultúra".
III. Ed, ritka egy firma lehetsz. :)
Igen, a gyermeki kakát még én sem hallottam kifogásként, meg hát az első 6-7 év szenvedéséért (ami persze egy marhaság) ezerszer kárpótol később, hogy van családod, gyereked. Furcsa egy világot élünk, az biztos!
A gyermekkoutalásokat nagyon szigorú vizsgálat előzi meg. Éppen tegnap halt meg egy kisbaba, mert a fürdetéstől égési sérülései keletkeztek egy rokoni örökbefogadónál. Inkább nem kommentálnám😠
Ilyen egy melegpárnál nem nagon fordulna elő, ott viszont egyéb tényezők hiányoznak (pl apa vagy anya). Természetesen a minap meghalt csecsemő jobban járt volna velük is, mint Kalányosékkal...
22
Szerencsére eljöttél közénk a parnasszusról, hogy elmagyarázd nekünk a kultúrát. Annyira hálásak vagyunk.
Engem nem tudna semmi kárpótolni a rengeteg szívásért cserébe, ami egy gyerekkel jár! Épp ezért nem fogok soha szülni.
Ellenben nem értem a kérdésben felvetett dolog miért ütné egymást? Vagy hogy egyáltalán honnan veszed, hogy ugyanazok pártolják a melegek gyerekvállalási jogát is?
Szerintem ebben az esetben inkább azzal van a probléma, hogy míg egy hetero pár esetében, a legtöbb ember egyből fogantatásra gondol, ha felmerül a gyerek téma, addig ez egy meleg pár esetén elég elképzelhetetlen. Persze leszbikus párnál bevállalhatja az egyik nő, férfiak esetében pedig lehet béranyát fogadni, de inkább az örökbefogadás jellemző.
Innentől már csak logikusan végig kell gondolni. Attól, hogy nem támogatja új gyerekek nemzését, még örülne neki, ha az árva, vagy gondozásba vett gyerekek új családhoz kerülnének. A melegekkel amúgy is szimpatizálhat, gyerek fronton pedig csak bővülne a várólista, és ideális esetben sokkal több gyermek kerülhetne jobb körülmények közé.
Se az arab világban, mint a Föld kábé legfiatalabb társadalmaiban.
Utóbbi kérdést közvetetten szintén az EU és a fejlett világ cseszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!