A magyar embereknek honnan van ennyi pénze?
Figyelt kérdés
Nem kamu kérdés, komolyan gondolom. Valahogy azt veszem észre hogy bárhova megyek, mindenki tele van pénzzel. Nem is ismerek olyat aki 25-30 éves korosztályban szüleinél lakik, mindegyiknek saját lakás, 2 kocsi, 2 gyerek, márkás ruhák, iPhone, külföldi nyaralás minden évben, szinte azt se tudják hova tegyék a pénzt.2023. jan. 4. 16:17
1/16 anonim válasza:
Nem tudom. Magyar vagyok, de csóró.
2/16 anonim válasza:
Attól függ, ha Csatárkán laksz, akkor biztos többször találkozol ilyesmivel, míg ha mondjuk Lyukóbányán, akkor meg nem.
3/16 anonim válasza:
szülőktől kapott segítség, csok, céges kocsi, állami eü, állami oktatás, turis márkás ruhák, utolsó pénzen is összekapart rongyrázás
Akinek meg tényleg sok van, az vállalkozó, jól kereső alkalmazott többnyire.
4/16 anonim válasza:
Az én ismerősi köreolimben egy pár van, akinek 2 autója van, de ottaz egyik autó céges. És 1 gyerekük van. Iphone nincs. Az összes többi ismerősömnek 1 autója van, vagy nincs autója. Es nem járnak minden évben kúlföldre. Rossz körökben forgok....
5/16 anonim válasza:
Nem mindenki keres minimálbért. Van, akinek jó szakmája van, amit megfizetnek. 5-6ezres fizuk is vannak.
6/16 anonim válasza:
Tessék itt vagyok én, lassan 30 évesen szüleimnél lakok, nincs kocsim, ingatlanom stb...
7/16 anonim válasza:
Egyébként valószínűleg mert "mazsolázgatsz".
Azokat a példákat helyezed előtérbe, ami a te elméletedet bizonyítják, mondván mindenkinek sok pénze van, és azt a rengeteg embert, akinek nincs, figyelmen kívül hagyod.
8/16 anonim válasza:
Azt is látod hogy közben ezekre mennyi hitelt fizetnek?
9/16 anonim válasza:
Te nem bárhova mész, hanem egy nagyváros j környékére mész. Meglepő módon a drágább környékeken több a jómódú ember:D
De menj csak ki Aggtelekre vagy bármelyik kis zsákfaluba..
10/16 anonim válasza:
A magyar médián nettó kereset 270 ezer forint, ami nem valami sok. A lakosság fele ennyit, vagy ennél kevesebbet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!