Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 20 év körüli fiatalok! Merre...

20 év körüli fiatalok! Merre mentek állandóan, hogy nem vagytok otthon?

Figyelt kérdés

Szomszéd srácOK állandóan jön-megy. El nem tudom képzelni hova és vajon mit csinálnak. Nem gazdagok, hogy ennyire tudnák szórni a pénzt.

Szóval ti fiatalok bandáztok, de ilyenkor mégis hol dekkoltok órákig?

Lenne olyan aranyos valaki, hogy leírná az egész hetét?😅

Tényleg kíváncsi vagyok, mert irigykedem, én csak itthon ülök, mert semmi ötletem.

21F

2023. jan. 4. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk simán az volt, hogy átmentünk a másikhoz. Kockultunk, gyúrtunk, baromkodtunk biciklivel/motorral. Szimplán átmentünk a másik településre bandázni hátha boxolhatnája van egy másik bandának stb..
2023. jan. 4. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Otthon vagyok jórészt, vagy suliban, esetleg sétálok egyet. Nincsenek barátaim, nincs kivel szemlélyesen programokat csinálni. Szerintem sokan vannak ezzel hasonlóan :/
2023. jan. 4. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Találkozni valakivel nem kerül pénzbe...
2023. jan. 4. 14:38
 4/8 A kérdező kommentje:
De minden nap? Órákig? Nem hiszem el mit csinálnak. Nekem egy barátból elég havi 1 találkozás.
2023. jan. 4. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden ember más és másra is vágyik, ez így van rendjén. Én ritkán találkozom azzal a pár barátommal, nekem ez megfelel. Párom dolgozik és egyetemre jár, így jól kijövünk, egyikünknél sincs az, hogy "hol vagy már megint..., miért hoztad őt fel újra?". A szomszédunk jópár évvel idősebb, mégis gyakran eljár/felhoz magához embereket, ami nem is zavar, ha nem csapnak nagy zajt, ő társasági ember (legutóbb mikor itt csapták szét magukat, én végigaludtam az egészet (koliban már megszoktam, hogy szomszédos buli mellett is el tudjak aludni), párom nem jó alvó, de a srác másnap jött is bocsánatot kérni a hangoskodás miatt). Belőle kiindulva leisszák magukat társaságban, miközben beszélgetnek, eljárnak szórakozni, utazgatnak (ő dolgozik mellette, szóval van miből megtenni). A fiatalabbaknak sem kell feltétlenül pénz a társasághoz, vagy nem mindig járnak ki valahová, elég egymáshoz felmenni, és ott bulizni vagy csak dumálgatni, nincs ezzel gond. Egyébként sokan a mostani húsz évesek közül igenis talpraesettek, meg tudják keresni a pénzt ilyenre, már amit én látok a szaktársaim közt.
2023. jan. 4. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Koliban vagyok. Itt a párom, meg néhány barátom. Ha otthon vagyok, találkozom az otthoni barátaimmal. Egy barátra jut kb fél nap. És sok barátom van. Lehet hogy van program, pl korizás, de lehet, hogy csak átmegyünk egymáshoz dumálni.

A koliból ritkábban mozdulok ki, mert itt minden van (edzőterem, társaság, zenélési lehetőség stb)

2023. jan. 4. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
én többnyire kirándulni jártam amíg lehetőségem adta, de most hogy már nincs, viszont nem szeretek úgy eltölteni egy napot, hogy semerre nem megyek, így max elmegyek a városba sétálni egyet, majd hazajövök
2023. jan. 5. 02:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Gimi végén teljesen más volt az életem, a szokásaim, mint most, egyetemen.

Akkor: fixen délután fél 3-ig suli, hétfőnként kötelező úszás, hetente 2x erőnléti edzés a térdszalagom miatt, pénteken magánórára jártam (matekra) és szó szerint elment vele a délutánom. Hétvégente pedig sportoltam, többet tanultam, és közben igyekeztem besuvasztani valahova a vezetést is, ami egy 3. városban volt, mert közben bejárós is voltam gimi alatt, 1 órás buszúttal. Feszített tempó volt, de végül jó vége lett és még élveztem is.

Most: szintén bejárós vagyok, de jobb buszmenetrenddel. Teljesen összevissza vannak óráim, spontán összeülünk páran, elmegyünk enni, kávézni, vagy valahol a kampuszon beszélgetünk, vagy csoportmunkán dolgozunk. Emellett van egy diákmunkám is, nem túlzottan fix időpontokkal. Illetve heti 1-2 alkalommal németre is járok, hogy sikerüljön még egy nyelvvizsga. Lustább is vagyok, mint anno, meg most ennyire van csak energiám. Meg elég sok barátság hidegült el nálam is (pedig próbáltam őket életben tartani), így a szabadidőmben sokat vagyok egyedül, itthon :c

22 vagyok

2023. jan. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!