20 év körüli fiatalok! Merre mentek állandóan, hogy nem vagytok otthon?
Szomszéd srácOK állandóan jön-megy. El nem tudom képzelni hova és vajon mit csinálnak. Nem gazdagok, hogy ennyire tudnák szórni a pénzt.
Szóval ti fiatalok bandáztok, de ilyenkor mégis hol dekkoltok órákig?
Lenne olyan aranyos valaki, hogy leírná az egész hetét?😅
Tényleg kíváncsi vagyok, mert irigykedem, én csak itthon ülök, mert semmi ötletem.
21F
Koliban vagyok. Itt a párom, meg néhány barátom. Ha otthon vagyok, találkozom az otthoni barátaimmal. Egy barátra jut kb fél nap. És sok barátom van. Lehet hogy van program, pl korizás, de lehet, hogy csak átmegyünk egymáshoz dumálni.
A koliból ritkábban mozdulok ki, mert itt minden van (edzőterem, társaság, zenélési lehetőség stb)
Gimi végén teljesen más volt az életem, a szokásaim, mint most, egyetemen.
Akkor: fixen délután fél 3-ig suli, hétfőnként kötelező úszás, hetente 2x erőnléti edzés a térdszalagom miatt, pénteken magánórára jártam (matekra) és szó szerint elment vele a délutánom. Hétvégente pedig sportoltam, többet tanultam, és közben igyekeztem besuvasztani valahova a vezetést is, ami egy 3. városban volt, mert közben bejárós is voltam gimi alatt, 1 órás buszúttal. Feszített tempó volt, de végül jó vége lett és még élveztem is.
Most: szintén bejárós vagyok, de jobb buszmenetrenddel. Teljesen összevissza vannak óráim, spontán összeülünk páran, elmegyünk enni, kávézni, vagy valahol a kampuszon beszélgetünk, vagy csoportmunkán dolgozunk. Emellett van egy diákmunkám is, nem túlzottan fix időpontokkal. Illetve heti 1-2 alkalommal németre is járok, hogy sikerüljön még egy nyelvvizsga. Lustább is vagyok, mint anno, meg most ennyire van csak energiám. Meg elég sok barátság hidegült el nálam is (pedig próbáltam őket életben tartani), így a szabadidőmben sokat vagyok egyedül, itthon :c
22 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!