Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon szomorú vagyok. Mivel...

Nagyon szomorú vagyok. Mivel tudnám ezt egy kicsit enyhíteni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 20:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem, csak csalódtam valakiben és nagyon rossz kedvem lett
2023. jan. 3. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Hé, sajnos ilyen előfordul! De ilyenek által is lehet erősödni! Fel a fejjel,nem vagy egyedül aki csalódott! Nem éri meg túlzottan magadba zuhanni!

Keress pozitív dolgokat a környezetedben, amik feldobják a hangulatod!

2023. jan. 3. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Vigasztalódj azzal, hogy sokkal kínosabb lenne később rájönnöd ugyanarra, mint amire már most rájöttél!

Tudom, elsőre ez olyan "időalagutas poénnak" tűnhet, de nem annak szántam!

2023. jan. 3. 21:38
 14/17 K.O. ***** válasza:
az egesz elet egy nagy csalodas.. en is midig csalodok, sokkal jobbat es tobbet latok az emberekbe mindig, mint amik.. eleg gaz, de en akkor is el akarom hinni, hogy alapvetoen jok, de pff mar neha en se tudom mit higyjek.. nekem is mindig csalodas a vege mindennek, de ez ilyen, meg lehet szokni, az eleje nagyon 5zar, es nyomaszto es nehez, de utana sztem elfogadod, elengeded.. mert nem letezik olyan ember aki ne csalodna, ezt nem lehet kikerulni mert akkor nem tudnank tanulni, fejlodni, jo 5zar erzes az biztos, de mit tudsz csinalni? ezeket pont nem tudjuk befolyasolni, mert ezeken at kell menni
2023. jan. 3. 21:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2023. jan. 4. 00:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2023. jan. 4. 00:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Kicsit jobban :)
2023. jan. 4. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!