Hogy tetszik nektek a Kéla név? Milyen embert képzeltek el hozzá?
Pedig az is egy vélemény.
Ha a válaszolót arra emlékezteti, az ugrik be neki, akkor mit írjon még?
Szerintem elég egyértelmű az itteni válaszokból, hogy egy nehezen értelmezhető névről van szó. Márpedig a név olyan, mint egy vicc: ha magyarázni kell, már régen rossz.
"Ha a válaszolót arra emlékezteti, az ugrik be neki, akkor mit írjon még?"
Szóval ha tőlem megkérdeznék, hogy mit gondolok a melegekről, és erre én azt válaszolnám, hogy a nyár jut eszembe róluk, az egy kielégítő válasz volna?
Tudomásul venném, hogy neked ez ugrik be róla. Amíg nem egyértelmű a trollkodás, addig feltételezném, hogy tényleg ennyit tudsz. De mondjuk kicsit sántít a hasonlat, hiszen itt egy, a magyar lakosság 99%-a számára ismeretlen karaktersort említesz mint utónév, nem pedig - mint az előző példádban - egy szinte mindenki által ismert fogalmat.
Ha nekem így mutatkozna be valaki telefonban, biztos nem tudnám hova tenni. Rosszul értettem? Karola? Zelda? Mégis csak Béla? Megismételné? Betűzné?
Értem, hogy nem örülsz az értetlenkedő válaszoknak, de ez a rögvalóság: az ember hallott már Dzsenniferről és Dzsúlióról, de van egy halom név az utónévtárban, amivel átlagember nem tud mit kezdeni.
Szertintem ez az angol Kayla (vagy hogy írják) magyar megfelelője.
Nekem szőkésbarna, kevés vékonyszálú egyenes hajú csaj jut az eszembe róla, ovális hosszúkás arccal barna szemmel, átlagos külsővel és magassággal :) nem kirívó magatartású, szabálykövető, egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!