Ha közvélemény- vagy piackutató keres meg, akkor te szoktál neki felvilágosítást adni?
Nem. Rühellek telefonálni, és szerintem nem vagyok rossz ember, ha úgy döntök, hogy azt a 10 percet az utazásomból/ebédszünetemből inkább valami olyasmivel töltöm, ami feltölt, pl. olvasgatok, vagy zenét hallgatok, és nem olyasmivel, ami leszív.
Egyébként ha mondjuk e-mailben küldenék el, vagy egy közösségi médiában megosztott linken ki lehetne ezeket tölteni, akkor örömmel válaszolnék (ahogy szoktam a szakdolgozatírók kérdőíveire is), nekem tényleg csak azzal van a bajom, hogy ez telefonon, rosszabb esetben az utcán, vagy bevásárlás közben történik, nem én döntöm el, hogy mikor, és egyáltalán semmi irányításom nincs a helyzet fölött, hogy most akarom-e, hogy hülye kérdésekkel zaklassanak, vagy épp az év legrosszabb napját éltem át a munkahelyemen és csak haza akarok érni, hogy minél előbb sírhassak egy sort otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!