Mar egy regi osztalytarsam egy ideje azzal fenyeget hogyha meglat kessel tamad ram a barataival. esetleg tudok valamit tenni ez ellen, esetleg hatsagokkal lepek kapcsolatba az jo lehet?
Figyelt kérdés
az nem megoldas szamomra ha nem megyek utcara, sok dolgom van arra ahol szokott lenni, es tudja hogy hol lakok2022. dec. 30. 21:14
11/12 anonim válasza:
Értem, ezesetben szépen elbeszéltünk egymás mellett. Kemény story. A sprayt én semmiképp nem önbíráskodáshoz szántam, főleg mert leginkább védekezésre alkalmas, támadásra kevésbé. Egyetértek hogy sok esetben kevés, viszont a semminél jobb, másrészt szintén a magyar törvények miatt de legálisan sokkal több nem is nagyon lehet az embernél. Az hogy jelenteni a rendőröknek, azzal részben egyetértek, marad nyoma, és onnét a hatóság sara is ha nem lépett időben, másrészt még ritka szerencsés esetben az is előfordulhat hogy az ottani rendőrök tényleg lépnek az ember ellen, főleg ha már ismerik, és kicsit is normálisabb az ottani hatóság, mint a magyar átlag.
Nincs harag, most hogy tisztáztuk boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!