Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők nektek mitől lesz intellig...

Nők nektek mitől lesz intelligens egy férfi?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem csóró!
2022. dec. 30. 17:25
 2/11 A kérdező kommentje:
De most ne engem baszogassál(vessző) normálisan válaszolj a kérdésre(pont)
2022. dec. 30. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Jó is hogy írod, másodsorban van humora és nem agresszív. :)

2022. dec. 30. 17:29
 4/11 A kérdező kommentje:

Biztos sokat érne a humora mikor megkérnéd egy komoly dologra.

Egyébként az hogy próbálsz gúnyolódni az nem valami hasznos. Számodra ez vicces egyébként?

2022. dec. 30. 17:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Vagy egész egyszerűen nem tudsz a kérdésre válaszolni, de muszáj idehánynod valamit 😂 Ez lehet inkább.
2022. dec. 30. 17:40
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy valakinek jó a humora, az nem jelenti azt, hogy komoly dolgokra ne lenne alkalmas.

Amit te most gúnyolódásként élsz meg, az nekem humor. Ezzel együtt/ennek ellenére nem állt szándékomban megbántani vele téged, ne haragudj érte.

Ami a hozzászólásaim hasznosságát illeti, vitatnám, hogy haszontalanok volnának. A hibátlan helyesírás számomra tényleg az intelligencia egyik elengedhetetlen jele, a humor szintén.

2022. dec. 30. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Tyű, nem úgy van az kérdező ! Komoly elvárásoknak szükségeltetik megfelelni ! Elég 1 db elírás…és máris mész a süllyesztőbe.
2022. dec. 30. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Egyrészt képes gondolkozni. Idetartozik például a problémamegoldó képesség, az, hogy számára alapvető az érdemi kommunikáció, képes normálisan vitázni, logikai kapcsolatokat felfedezni. Nyitott jellem, aki utánajár a dolgoknak és kiforrott, önálló világképpel rendelkezik.

Másrészt rendelkezik alapismeretekkel, például nem keveri össze Budapestet és Bukarestet vagy tud sütni, főzni. Ezek tényleg alapvető dolgok.

Harmadrészt művelt és tanulj a szakmájában, illetve a hobbijaiban. Ez már nyilván szubjektívabb rész, például a párommal mindketten művészetekkel foglalkozunk (többek között), ebben a témában roppant olvasottak és műveltek vagyunk (többek között), míg például a kémiához egyáltalán nem értünk; ugyanúgy, ahogy egy kémikus sem ért (feltétlenül) például a történelemhez.

A humor egyébként egy nagyon fontos dolog minden emberi kapcsolathoz, ha engem kérdezel. Nem tudom, mennyi igazság van mögötte, de az intelligencia és a humor gyakran összefüggenek.

2022. dec. 30. 17:53
 9/11 A kérdező kommentje:

7 Ne magyarázkodj, már leszerepeltél.

Az hogy valaki elhagy egy vesszőt, el ír valamit az nem azt jelenti hogy nem intelligens. Kb. ennyit mondtál a válaszodban.

De mindegy szerintem fejezzük be mert megfulladok a jó humorodtól.

2022. dec. 30. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy okos
2022. dec. 30. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!