Milyen év volt számotokra 2022?
#12 "Ha van, mennyi és milyen fajta oltásod van?"
Pfizer van, 2, de már régiek, a pedagógus kampányoltásban kaptam mindkettőt. Augusztusban nem tudtam a suli előtt elmenni oltásra és azóta meg állandóan beteg voltam valamilyen szinten, ezért nem lehetett. Eddig minden ősszel elkaptam a gyerekektől, csak az előző években pár héttel korábban, az őszi szünet körül. Tavaly a párom elkapta tőlem, idén nem. Az első kettő iszonyat rossz volt, most csak nagyon magas lázam volt. Ez a változat gyengébb, engem is azért ütött így ki mert pár nappal előtte voltam másképpen beteg.
A családban mindenféle oltás van, most senki nem kapta el tőlem.
18#
Mit okozott a kovid nálad hogy ilyen hosszú a felépülés?
25-ös!
Férfi vagyok és dolgozok heti 40 órában. Mi a trükköm? Szedek magnéziumot, ami jót tesz a szellemi teljesítményemnek (persze mellette iszok kávét is), a rajzok és az írások kicsik és rövidek, azért haladtam gyorsan azokkal. A vezetés tanulást úgy értettem, hogy 10 év kihagyás után elkezdtem újra vezetni, némi pótórát vettem, de nem kellett tanfolyamra járnom. A gyermekszületés óta mondjuk tényleg kevés a szabadidőm. Nehéz és fárasztó volt az év, de nagyon mozgalmas volt, azt el kell ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!