Milyen év volt számotokra 2022?
Legjobb. Megismertem a páromat és csodálatos évet töltöttünk együtt.
Lett új munkám, előrébb jutottam az egyetemmel is.
Lettek új barátaim és új hobbim is.
Nincs okom panaszkodni.
Érdekes volt, volt sikerem is, voltak nehézségeim és voltak kudarcaim.
Csak a hócipőm tele van már azzal hogy állandóan beteg vagyok, az elmúlt 4 hónapban voltam 2-szer simán megfázással durván beteg, nemrég voltam harmadszorra covid-os és most megint kezdek belázasodni, a köztes időket meg végigköhögtem. Na ez nem volt korábban és jó lenne ha jövőre nem lennék ennyit beteg.
Közepes sz-r az eddigiekhez képest. Nem volt komolyabb betegségem, egészségügyi gondom, úgyhogy emiatt mindenképp hálás vagyok.
Megismertem egy-két új embert, akikkel alakul a kapcsolatunk, de néha nehéz kiigazodni mi zajlik. Ezen kívül érzelmileg és szellemileg fáradtnak érzem magam, lemerültnek.
Alapvetően nagyon rossz..
Tudnék mondani körülbelül 4-5 olyan dolgot ami rossz volt, ezek némelyike olyan szinten szar, hogy szerintem évekig nem fogom elfelejteni. Jó dolgokat meg nem biztos, hogy tudnék mondani..
Sonny Liston szintjére küzdöttem fel magam lélekben!
Én vagyok a legnagyobb harcos!
Vegyes.
Történt sok rossz dolog (de azért távolról sem a legrosszabbak), emellett pedig történt pár rendkívül jó. Összejöttem egy csodálatos nővel, akit imádok. Tényleg olyan, amilyenről mindig is álmodtam, és ő is szeret engem.
Emellett elkaptam a COVIDot, még évekig tart a teljes felépülésem, ha egyáltalán teljesen sikerül, és valószínűleg a munkahelyemet is ott kell hagynom emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!