Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, ha valaki kisüt...

Normális, ha valaki kisüt 300-400g bacon csíkot, ilyen ropogósra és magányosan eszegeti?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát kinek mi. Mindenesetre sokkal jobb, mintha csipszet, vagy jégkrémet zabálna.

Ha rendesen ropogosra kisütöd, a bacon isteni.

2022. dec. 29. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Igen, a bacon nagyon finom.

Amúgy meg az emberek a legfurább ételeket is képesek megenni. A mai vacsorám az volt, hogy 3-4 levél jégsalátát megöntöttem egy hatcentis, kockákra vágott és serpenyőben megsütött kolbásszal, és annak a zsírjával, amihez ecetet és oregánót adtam. Ezt kívántam, savanyú ropogós viszet kolbászzsírral meg oregánóval. Nagyon jól esett. Van normális főtt étel a hűtőben, meg alapanyagok egy szendvicshez, meg instant cuccok itthon, de ma ez kellett.

2022. dec. 29. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg miért baj az, ha valaki magányosan eszeget valamit? Rohadt gusztustalanul eszek, mint egy óvodás kb. sokkal jobban szeretek egyedül enni, és akkor fröcsöghet a szaft és szürcsölhetek, ha mások előtt eszek, az behatárolja a választékot, rament pl. nem fogok a kollégáimmal enni ebédre, mert szürcsöljem a 30 centis tésztacsíkokat, miközben levespöttyök potyognak mindenfelé, és a maradékot kvázi visszaköpöm a tálba, mikor már tele van a szám? Kösz, nem. A péksüti meg morzsál. Itthon, "magányosan" azt eszek, amit akarok, olyan undorító módon, ahogy akarom. Sokkal jobb, mint társaságban.
2022. dec. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!