20-as De nem de nem de nem úgy van, meg most azért nem meg azért nem xdxdxd
kb. ez szokott menni
10 évet dolgoztam Ausztriában, és egyet mondhatok, lehet sok dolgot mondani a románokra, szerbekre, jugókra, de a magyarnál patkányabb lény a földön nincs. Igen, magyar vagyok, szégyellem is mint a kutya.
A felsorolt nép legalább összetartó, a magyar kivájja a magyar szemét ha az érdekei úgy kívánja. Én seggnyalást meg hátbaszúrást csak magyartól láttam eddig. Ezeket pedig pontosan akkor tapasztalod meg, amikor több nép keveredik, nyilván Magyarországon ezt nem fogod észrevenni, mert ez a természetes. Aztán amikor látod hogy a szerb segít a saját népéből valónak ha bajban van, a magyar meg még jól bele is rúg ha egy másik magyar sz.r helyzetben van, akkor döbbensz rá ilyen apróságokra.
Tapasztalatom, hogy a társadalom kb fele elkorcsosult erkölcsű, beszélni nem tud helyesen (f@szom, gecy stb), pletykás, rosszindulatú. A fiatalság között sok a lekezelő, beképzelt. Irigység is jellemző nagyon.
Jó szó a magyarokra a balkáni, ahogy már írták itt. Az, hogy közel 1000 (ezer!) iskolaőr teljesít szolgálatot a gyerekek! miatt, az katasztrófa. És jelenleg nincs olyan erő, ami visszarántana minket egy jobb életbe.
A politika pedig elcigányosította a magyarságot, és sokan átvették azt a kultúrát, főleg az iskolában, ami megint nem a jó irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!