Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon lecsúsztam? Hogyan...

Kerdesekkel teli kérdése:

Nagyon lecsúsztam? Hogyan érhetném őket utól? Mit tanácsolnál?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, még a szüleimmel élek.

A családban/barátok már mindenki boldog párkapcsolatban él, saját családot alapított stb.

Én úgy érzem nem tartok sehol, semmit sem értem el..

Terveztem, hogy elköltözöm itthonról, de a mostani árak mellett szinte lehetetlen..

Olyan elérhetetlennek tűnik számomra ez a "happy ending"

Már kezdem úgy érezni, hogy az én sorsom ez, hogy szerencsétlenül, egyedül éljem le az életem.

2022. dec. 29. 05:15
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

jaj neeee...(ugye nem ingyenélő vagy a mamahotelben?)

...szóval nem kell utolérni senkit. Ha nem is tudsz róla, de a hátad mögött sok az irigyed..nem maradsz le semmiről. Ha a mostani árak zavarnak, akkor valószínű, hogy nem pályakezdő villamosmérnök vagy. Ha ráérsz,akkor tanulj? Ha pasi vagy, akkor csajozz, a csajszi, akkor pasizz...ez utóbbival óvatosan.

2022. dec. 29. 05:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ingyenélő, segítek itthon (anyagilag is)

A párkereséshez nem tudom hogyan kezdjek hozzá..nem járok olyan helyekre, amik alkalmasak ismerkedésre sajnos, próbálnék változtatni, de azt sem tudom hogyan kezdjem el..

2022. dec. 29. 05:36
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk kezd azzal, hogy nem sajnáltatod magad 23 évesen.

Hanem reális célokat tüzöl ki magad elé, amikért aztán teszel is, és közben vidáman éled az életed, nem besavanyodsz.

2022. dec. 29. 06:58
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Dolgozz, tanulj, ismerkedj.
2022. dec. 29. 07:27
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
HUSZONHÁROM évesen ilyen bajaid vannak? Tudod hány 23 éves cserélne veled boldogan?!
2022. dec. 29. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen még semmiről nem maradtál le. Fokuszálj arra hogy felépítsd a saját életed. Nem valaki mással, másét, hanem a sajátodat, ha rendben van a te életed, akkor jön a többi
2022. dec. 29. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, nagyon sokáig én is állandóan másokhoz hasonlítottam magam, de hidd el, jobb, ha nem teszed. A húszas éveink már csak ilyenek: mindenki máshol tart az életben, de haladj a saját tempódban és a saját életed építését helyezd előtérbe. Saját magad húzod fel/le, ha azt nézed, hogy más hol tart.
2022. dec. 29. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretném, ha a gyerekem 23 évesen családot alapítana. Persze, egy boldog pákapcsolat jól hangzik, de még az is ráér.

Én is azt mondanám, mint 4es.

Plusz utazz, kirándulj, sportolj, élj egészségesen, olvass, találd meg az érdeklődési köröd, a stílusodat vagy hangodat. Ha majd tudod, hogy ki vagy, vagy legalább tudod, merre tartasz, akkor a többi jön majd.

2023. jan. 2. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Mit csináltál érettségi óta? Tanultál/dolgoztál valamit?
2023. jan. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!