Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életetek legdurvább...

Mi volt életetek legdurvább balhéja?

Figyelt kérdés
Ami válással,rendőrségi üggyel,sérüléssel vagy bármi durva dologgal végződött

2022. dec. 27. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Megvertem 13 éves koromban egy lányt az iskolában miután felbuktatott. Otthon is megvertek érte,az iskolában is rosszszínben lettem feltüntetve. Én voltam utána a fekete bárány aki veri a lányokat.
2022. dec. 27. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
#1 komolyan nem tudtad volna ennél normálisabban kezelni a helyzetet?
2022. dec. 27. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Bementem a tanáriba és öngyújtóval megpörköltem az egyik tanár kabátját ami ki gyulladt, szerencsétlenségemre megérezték a füst szagot, bejött pont az akinek a kabátját meggyújtottam és kicsaptak a suliból, ja és mielőtt kicsaptak volna, sajnos és erre nem vagyok büszke leköptem az igazgató cipőjét.
2022. dec. 27. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Már megjavultam, jó munkám van stb.(:
2022. dec. 27. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Általános iskolában sokat piszkáltak.

Egyik szünetben 2-3 gyerek megállás nélkül tolta rám a szöveget, elegem lett és azt mondtam, hogyha az egyiket elkapom, akkor biztosan megverem, mert már elegem volt a napi szintű provokálásokból.

A 2-3 gyerek mellé 1 gyerek beszállt. Alig tudott valamit mondani, mert eltudtam kapni és bár nem szándékosan, de baleset történt.

Én elkaptam, ő lehúzott és úgy estünk, hogy eltört a kulcscsontja. Nem volt szándékos, és visszagondolva pont Ő érdemelte volna meg a legkevésbé ezt a másik 2-3 gyerek mellett, de hát visszafordítani nem tudom már ezt.

2022. dec. 27. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!