Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért költöztetek/költöztök...

Miért költöztetek/költöztök külföldre ha nem EZ miatt?

Figyelt kérdés

Szerelem, korrupt magyar kormány

Kifejtős valaszokat várnék, hogy miért tetszett meg az adott ország?

2022. dec. 27. 09:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
amerikai-magyar kettős állampolgár volt a barátnőm (mára feleségem), akivel Mo-n ismerkedtem meg de az élet úgy hozta, hogy vissza kellett költöznie Amerikába. Matematikus végzettséggel, több éves multinál eltöltött tapasztalattal és folyékony angol nyelvtudással valamint stabil anyagi háttérrel és így hogy volt hová költöznöm / nem kellett albérlet után nézelődnöm illetve hogy a barátnőm és a rokonsága tisztában volt az amerikai joggal és intézték az ügyeimet egyáltalán nem volt nehéz kiköltözni és itt maradtam.
2022. dec. 28. 10:27
 12/12 anonim válasza:

Meg kellene kérdezni a határon túli magyaroktól ugyanezt, azoktól, akik a kettős állampolgárság birtokában egyből elhúztak nyugatra. És most onnan küldik a levélszavazataikat a fideszre. Bezzeg, akik mondjuk tanulni mennek nyugatra és magyarországi magyarok, utazhatnak a követségre, ha szavazni akarnak.

Szerintem az, hogy ki van hatalmon, már nem az itt lakóhellyel bíró emberek döntjük el, hanem a határon túliak, akik lehet,hogy nem is magyarok, csak annak vallják magukat, hogy utazgassanak zavartalanul.

2023. jan. 11. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!