Nem vagyok már fiatal, szingli vagyok. Nektek változott már az életetek jó irányban középkorúként? Mit tegyek?
Igen, pont a karácsony MIATT erősebbek ezek a gondolataim... 2 fő a szűkebb család, nincs karácsonyi hangulatunk, nehéz számunkra ez az időszak. Nem elég, hogy szinte minden ismerősöm házas és rengetegen-rengetegen babáznak, még emellett szomorú is, hogy ketten vagyunk "ősömmel" és normál helyzetben rajtam lenne a sor, hogy családot alapítsak és az én csillogó szemű gyerekeim miatt várjuk ezt az időszakot... Plusz, hogy nemsokára találkozom távolabbi rokonnal, aki tipikusan a másik életébe beleszólós típus és (lehet, hogy direkt) pont azokat a témákat hozza fel, amik fájnak, így pont ezt is.
Tartós betegségeim vannak, az egészségi állapotom nem jó. A tükörbe nézve látom az öregedés első jeleit, ráadásul amennyi ételt 10 éve büntetlenül megettem, az ma már hízlal, ami 5 éve még jó volt a laboromban, azért most kőkeményen diétáznom kell.
Olyan érdeklődéseim vannak, amikkel nehezebb ismerkedni, ráadásul ebben a korban pláne, mert kevés a szingli és ők se feltételezik azt feltétlen, hogy én szabad vagyok.
Ráadásul hozzászoktam az egyedülléthez, így még nehezebb az egész. "Fura" is vagyok, mondjuk úgy, hogy nem a társadalmi elvárások szerint élek. Hosszabban regényt tudnék írni. Tudom, hogy vannak kompatibilis másik nembeliek, de foglaltak.
Ráadásul ha holnap találnám meg az igazit, még akkor is már-már kicsúsznánk abból a korból, amikor még felelősen gyermeket lehet vállalni.
Más, aki ilyen helyzetben van, hogyan éli meg a karácsonyt?
Hogyan hárítjátok el a kellemetlenkedő ritkábban látott rokonokat?
Illetve hogyan alakul(t) az életetek?
Lesz még családom? Mármint nem jóslásba bocsátkozásra gondolok, hanem történetekre vagyok kíváncsi. :)
Te aztán keményen elemezni akarsz engem :(
Volt, aztán futottam valaki után évekig, illetve nem kerestem párt évekig.
De tényleg mit lehet csinálni?
Másoknak boldog házassága, gyereke, jó állása van. :(
Min változtassak?
Hááát... Ok.....
Sok szeretet, örömöt is ad a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!