Miért híznak el a nők, miután hosszabb ideig együtt vannak a párjukkal?
Figyelt kérdés
Egyre több női ismerősömön látom ezt, de nem tudom, hogy miért kezdik elhanyagolni magukat.2022. dec. 25. 19:02
21/24 anonim válasza:
Nekem mar 2-3 ev utan elkezdte a bnom 😅 jo mar elso hettol egyutt laktunk kb.. hirtelen felszedett 5-6kgot, melon kivul csak a punnyadas, semmi igyekezet h csini legyen.. persze kormos meg ilyen genyok sose maradtak ki.. Kozbe meg panaszkodott/sirt h nem tetszik maganak, meghizott.. de nem tett erte. Pedig en tizeneve edzek, hivtam magammal 🤷
23/24 anonim válasza:
20 A zsíros haj a legnagyobb szívás a világon. Mert már 3 nap után olyan lesz, sőt inkább 2. Ez az ami a legnehezebb a nőknek, mert férfiak a 3 szál hajukat lemossák 1 perc alatt és magától megszárad télen is, hajszárító mint fogalom ismeretlen számukra. A nők meg nem csinálhatják hogy plusz 2 napig nem volt ideje hajat mosni, mert egyszer meglátja valaki úgy, örökre elkönyveli, az meg tuti, hogy olyankor jelenik meg az összes távoli ismerős pl hétvégén. Szívás, szívás. Hiába 90%-ban frissen mosott, azt a néhány alkalmat fogják kipécézni.
24/24 anonim válasza:
Ha boldog párkapcsolatban lennèk én is hiznèk. Ezèrt vagyok már csak 44 kg☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!