Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért híznak el a nők, miután...

Miért híznak el a nők, miután hosszabb ideig együtt vannak a párjukkal?

Figyelt kérdés
Egyre több női ismerősömön látom ezt, de nem tudom, hogy miért kezdik elhanyagolni magukat.

2022. dec. 25. 19:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Mert így is szexel velük a párjuk,vagy mellettük szerető van,de felezni nem akarják a vagyont,ezért tudja a nő,hogy nem válik el a férfi+főz,mos,takarít,a cicababa viszont nem.
2022. dec. 25. 21:25
 12/24 anonim ***** válasza:
37%

Az öregedő szervezet anyagcseréje lassul, a terhességek se tesznek jót, hormonális okok is állnak a hízás mögött.

Egész egyszerűen sok nő ha jóllakik (nem túl sokat eszik, jóllakik!!), akkor már hízik.

Ezen kívül valószínűleg az se tesz jót, hogy az emberek többsége rosszullétig szereti enni magát, illetve a fehér kenyér, mindennapos húsfogyasztás, fehér rizs, burgonya, paníros ételek mennek, teát cukrozzák (szegény tea....), kávét cukrozzák, nassolnak.

A mai életvitel nem túl sok mozgást tartalmaz (lift, autó, villamos, mosógép, egyhelyben álló/ülő munkák). Sportolni pedig nincs idő amellett, hogy mindkét szülő főállásban dolgozik és emellett nevelik a gyerekeket.

Én amúgy azon csodálkozom, ha valaki vékony... A mai életmód mellett egy 40-50-es, öregedő (már bocsánat, de az) testtel lényegében éhezni(!!) kellene, hogy vékony maradjon...

2022. dec. 25. 23:03
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
20-as éveikben járó nőknél inkább az a jelenség, hogy tinédzser korában a legtöbb nő, aki nem nagyon szerencsétlen genetikájú, lóf... energiabefektetéssel vékony vagy átlagos testalkatú, aztán ez pont huszonévesen kezd el változni... hogy akkor már nem olyan gyors az anyagcsere, meglátszik a bőrön, hason az, ha vki megeszik heti 3 tábla csokit és 2 kürtőskalácsot, érdemes elkezdeni mozogni (azaz heti 3 tesiórán való ímmel-ámmal mozgás már nem elég)...
2022. dec. 26. 05:57
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Nemtől független, de mindkét nemnél undorító ha valaki slampossá válik
2022. dec. 26. 08:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem pont az lep meg, hogy csodaszép alakú lányok olyan szarokat esznek, mint én, mikor vágósúlyban vannak, és nem híznak.
2022. dec. 26. 09:38
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
18 évesen elkezdtem hobbi szinten úszni. Rengeteg barátot szereztem a hobbim által, most már mind felnőttek (25-60 évesek). Én azt vettem észre, hogy aki fiatalként figyelt arra, hogy ne legyen elhízott az felnőttként is figyel magára. 1 nőt ismerek a klubból aki elhízott. De ő is azért mert súlyos pajzsmirigy betegsége van, illetve szülés után komoly depresszióban szenvedett. Ugyanez igaz a férfiakra is.
2022. dec. 26. 10:06
 17/24 anonim ***** válasza:
95%

De fiatalként kevesen figyelnek tudatosan arra, hogy ne hízzanak el. Páran sportolnak, páran fogyóznak, de fiatalság, anyagcsere, tudatosan baromi kevesen figyelnek az egészségre.

Az én környezetemben pont azok híztak el, akik vékonyak voltak, mert nem tudatosan voltak azok. 24 lányból 4 volt kövér, ők ma soványak. Akik kövérek ma, azok mind csinik voltak régen.

Ez kb olyan, mint az arcápolás. Aki soha nem volt aknés, pattanásos, az nem fogja tudni, mivel kell kezelni.

2022. dec. 26. 10:13
 18/24 anonim ***** válasza:
39%
Elkenyelmesednek.. olyan not kell valasztani akinek elete resze a sport
2022. dec. 26. 10:28
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Mert lusták
2022. dec. 26. 14:03
 20/24 anonim ***** válasza:
55%

A feleségem egyre igénytelenebb lett az évek alatt.. 170cm 100+ kg vagy fene tudja.. zsíros a haja és igénytelen ezer éves topis cuccokban jár.. koszos a cipője.

Borzasztó! Sajnos szégyenkezem miatta:( pedig minden segítséget megkap. Lusta sertés.. én meg tartom a formám de minek?? 184cm és 75 kg vagyok. Próbálok normálisan öltözni.. sportolni.

2023. jan. 19. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!