Miért híznak el a nők, miután hosszabb ideig együtt vannak a párjukkal?
Az öregedő szervezet anyagcseréje lassul, a terhességek se tesznek jót, hormonális okok is állnak a hízás mögött.
Egész egyszerűen sok nő ha jóllakik (nem túl sokat eszik, jóllakik!!), akkor már hízik.
Ezen kívül valószínűleg az se tesz jót, hogy az emberek többsége rosszullétig szereti enni magát, illetve a fehér kenyér, mindennapos húsfogyasztás, fehér rizs, burgonya, paníros ételek mennek, teát cukrozzák (szegény tea....), kávét cukrozzák, nassolnak.
A mai életvitel nem túl sok mozgást tartalmaz (lift, autó, villamos, mosógép, egyhelyben álló/ülő munkák). Sportolni pedig nincs idő amellett, hogy mindkét szülő főállásban dolgozik és emellett nevelik a gyerekeket.
Én amúgy azon csodálkozom, ha valaki vékony... A mai életmód mellett egy 40-50-es, öregedő (már bocsánat, de az) testtel lényegében éhezni(!!) kellene, hogy vékony maradjon...
De fiatalként kevesen figyelnek tudatosan arra, hogy ne hízzanak el. Páran sportolnak, páran fogyóznak, de fiatalság, anyagcsere, tudatosan baromi kevesen figyelnek az egészségre.
Az én környezetemben pont azok híztak el, akik vékonyak voltak, mert nem tudatosan voltak azok. 24 lányból 4 volt kövér, ők ma soványak. Akik kövérek ma, azok mind csinik voltak régen.
Ez kb olyan, mint az arcápolás. Aki soha nem volt aknés, pattanásos, az nem fogja tudni, mivel kell kezelni.
A feleségem egyre igénytelenebb lett az évek alatt.. 170cm 100+ kg vagy fene tudja.. zsíros a haja és igénytelen ezer éves topis cuccokban jár.. koszos a cipője.
Borzasztó! Sajnos szégyenkezem miatta:( pedig minden segítséget megkap. Lusta sertés.. én meg tartom a formám de minek?? 184cm és 75 kg vagyok. Próbálok normálisan öltözni.. sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!