Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg igazat momd?

Tényleg igazat momd?

Figyelt kérdés
A részeg ember?
2022. dec. 25. 16:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Is, meg nem is. A részeg, az részeg.
2022. dec. 25. 17:01
 2/13 A kérdező kommentje:

Kérdeztem ma, amikor ki jozanodott, hogy miért mondta, de nem válaszol értelmeset.

Csak hallgat.

2022. dec. 25. 17:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert ő sem tudja.
2022. dec. 25. 17:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta, este hogy kétszínű vagyok. Nagyon meg bántott vele, szerintem nem vagyok az.
2022. dec. 25. 17:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ilyesmit nem mondd csak úgy az ember, akkor csak volt valami ami miatt ezt gondolja.
2022. dec. 25. 17:08
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit mondtam, vagy hallott, amitől ezt állította.

Reggel ki jozanodott, de nem mondott rá semmit...

2022. dec. 25. 17:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet szégyelli magát miatta?

Majd később kérdezz rá, hogy miért gondolja ezt, mert neked rosszul esik.

2022. dec. 25. 17:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a mondás, hogy "a részeg ember mindig igazat mond" nem azt jelenti, hogy amit mond az egy komolyan vehető igazság, hanem hogy részegen nem tud gondolkodni, tervezni, előre eldönteni mit hogyan mondjon, hanem azt mondja ki ami a fejében éppen megfordul.

Itt az tény csak, hogy amikor ezt mondta akkor ezt tényleg így gondolta. Azt viszont nem tudhatod biztosra, hogy részegen tényleg tudta, hogy veled/rólad beszél éppen vagy valaki teljesen más emberről. Mert részeg volt. Totál őszintén mondhatta neked azt hogy kétszínű vagy miközben azt hitte hogy nem veled beszél, hanem az általános iskolai haverjával vagy éppen a korábbi főnökével, netán a Mikulással.

2022. dec. 25. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Általában igen.
2022. dec. 25. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Vagy igazat mond,vagy hazudik,vagy azt se tudja miről beszél.
2022. dec. 25. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!