Mennyit változna a világ, hogyha az introvertáltságot tartanák a normának és extrovertáltságot furának, tehát megfordulna a mostani állapot?
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 10:42
11/33 anonim válasza:
Köszönöm, pontosan tudom, mit jelent. És nem, nem kell a világnak hogy ez legyen a normális. :D
12/33 anonim válasza:
Nem lenne ilyen gyors a fejlődés. Lenne akkor is, de lassabb. Nem lenne annyi idegbeteg ember.
14/33 anonim válasza:
Te pedig egy boldog ember lehetsz.
18/33 anonim válasza:
Imádom ezeket a kamuintrovertált ganékat. A való életben remegnek, mint a nyárfalevél, hozzá sem mernek szólni más emberekhez, online meg járatják ezerrel a gusztustalan pofájuk, mint a 10-13-15.
19/33 anonim válasza:
Csak kibújt a kulturált éned, szép kis összkép.
20/33 anonim válasza:
"Azt te csináltad"
Nos, valóban? Mert az "oké ügyes vagy" hozzászólásod aztán valódi tiszteletből fakadt igaz? :D Minden bizonnyal.
De tulajdonképpen igazad van. Az hogy te lekezelő voltál velem, nem indokolta hogy én is így tegyek. Igazán bánom hogy lesüllyedtem az általad alkalmazott stílushoz és ezért bocsánatot kérek. (A közben érkezett, introvertártakat gyalázó komment pedig nem én voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!