Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kereskedelmbe dolgozók főleg...

Kereskedelmbe dolgozók főleg pénztárosok ti hogyan viselitek el a sok bunkó agyhalott vásárlót?

Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Erről a sok mindenről az jutott eszembe, amikor a MediaMarktban voltam vásárolni és egy termék ára nem volt egyértelműen feltűntetve. Megkérdeztem egy eladót. Először azt mondta, a pénztárban megmondják. Ez mondjuk érdekes, mert mi van, ha többe kerül, mint amennyit adnék érte? Álljak sorba a pénztárnál, és azért várjam ki a sorom, hogy bocs, túl sokba kerül, mégsem kell, és otthagyom? Akkor a pénztáros otthagyja az ünneplő tömeget és visszarakja a terméket a helyére, vagy nekem kell visszavinni? Aztán az eladó ránézett egy közelben lévő árcimkére, és azt mondta, annyi az ára a terméknek. Nem annyi volt, kiderült a pénztárban. Most ez mi, ha a hozzáértés netovábbja? Legalább vallaná be, hogy sajnos nem tudja az árát, és kérjen elnézést, amiért nincs feltüntetve és próbáljon intézkedni, hogy fel legyen tüntetve. Mi lett volna, ha elkezdek balhézni, hogy jól van-e amúgy, hogy a pénztárban kérdezgessem az árat?

Arról nem beszélve, hogy azelőtt 1-2 hónappal vettem ott egy terméket, ami majdnem ugyanolyan volt, de érdekes módon jó pár ezerrel magasabb lett az ára hirtelen. Jó nagy rablók vannak ott, és hozzá nem értők!

2023. febr. 6. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem tudja kezelni, menjen el gyárba dolgozni. Mondjuk tapasztalatom szerint a pénztárosok között legalább annyi bunkó van, aki nem érti, hogy nem az én hibám, hogy csak ennyire vitte az életben, legyen udvarias, köszönje meg a vásárlást, aztán otthon lehet ütni a boxzsákot.
2023. febr. 13. 14:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem minden pénztárosnak ez az élet célja valaki csak ugró deszkának használja mint én
2023. febr. 13. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:

12. "csak ennyire vitte az életben" Ezt honnan veszed? Akármiért is ülhet a pénztárban. Én pl. olyan munkát végzek jelenleg (nem vendéglátásban), amihez eléggé túlképzett vagyok. Hogy miért? Ennek több oka van.

De miért kellene lenézni a pénztárosokat? Azért számolni eléggé jól kell tudni hozzá, az nem menne mindenkinek! Nekem se, pont ezért sem jut eszembe, hogy ilyen munkakörbe menjek. De valakinek pont az a pörgés, nyüzsgés tetszik például, ami a pénztárban van, és ez nem azt jelenti, h ennyire vitte az életben.

2023. febr. 14. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!