Miért van a pénztárosokon gumikesztyű? Nem izzad bele a kezük?
Rajtam egyszer volt fent 1 óráig, de annyira szétázott a kezem, hogy utána véresre repedezett.
Azóta maximum 10 percig viselek ilyen kesztyűket. A boltosoknak kötelező ez vagy mi?
A pénzt nem akarják kézzel fogdosni most a vírus alatt.
De, biztos beleizzad nekik is.
Amúgy semmi értelme a kesztyűnek, mivel senkinek nem áll annyi a rendelkezésére, hogy folyton cserélje.
Még a vírus magyarországi kezdetén voltam a falunk kisboltjában, ahol az eladó szolgál ki.
Bemegyek, mondom de jó, rajta a gumikesztyű, figyel a higiéniára. Gondoltam ezt addig amikor megfogta a natúr kenyerem hogy papírba csomagolja, aztán ugyanúgy kezelte a kasszát is (apróval fizettem).
Még azért másnap adtam neki egy esélyt, de akkor meg telefonálgatott a gumikesztyűben és utána adta a kenyeret. Aztán amikor eljöttem, elkezdett írni a kis jegyzetfüzetébe.
Mindezt ugyanabban a gumikesztyűben. Na így aztán totálisan felesleges hordani!
Nekem csak a maszk kötelező, a kesztyű rajtam múlik.
De ha pénzel dolgozunk kötelező, a pénzen van a legtöbb baci, soha nem mossak mag.
Muszály...
Van aki nem akarja fogdosni puszta kézzel a pénzt.
Én nem veszek fel kesztyűt mert zavarna, egyébként meg ha több órán át fogdosok pénzt, irritálja a kezem. Lehet másnak is van ilyen gondja.
Üdv: egy diák kasszás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!