30 vagyok, duplán is babázok - a nagyobbik gyerekemmel játékbabával, és a kicsivel igaziból, mert hát ő még baba.
Szerintem ennek nincs kifejezetten elévülési ideje, de igen, 12-13 körül/után szerintem már ritka, ha valaki (játék)babázik.
2022. dec. 23. 14:07
12/17 anonim válasza:
Nincs ennek korhatára. Jártunk babakiállításon, ami magángyűjtőktől származik. Tehát felnőtt, sőt idős nők gyűjtenek babákat, sőt egész lakásbelsőt berendeznek a babáiknak.
2022. dec. 23. 14:25
13/17 anonim válasza:
Szerintem a töbség kinövi kamaszkorra, aztán esetleg felnőttként az lesz a hobbija, hogy gyűjt vagy készít babákat, az a kóros babázhatnék ami thrillerkeben látható nagyon keveseket érint.
2022. dec. 23. 15:11
14/17 anonim válasza:
Hát ameddig jól esik, szerintem.
Nem baba, plüss, de 28 évesen nem váltam meg tőlük (csak egytől, ami megtetszett egy kislánynak), és nem is tervezem. Nem érzem gáznak magam.
2022. dec. 23. 15:21
15/17 anonim válasza:
Gondolom olyanról nem hallottál még, aki gyűjti a babákat. 30 évesen elkezdtem folytatni a Matteles Barbie babák gyűjtését, amit gyerekként elkezdtem. Most 32 vagyok, szeptemberben, kiállításom volt a városomban, ami sikeres volt.
El se tudod képzelni, hogy mennyi korombeli felnőtt lett Barbie-gyűjtő, és nemcsak itthon, hanem külföldön is.
2022. dec. 23. 15:33
16/17 anonim válasza:
Én a mai napig ha unokahúgom odahozza a barbijait tök szeretem nézegetni, megcsinálom a haját átöltöztetem míg beszélgetek a felnőttekkel. Szerepjáték részét növik ki hamar de a többi része érdekes marad szerintem
2022. dec. 23. 15:34
17/17 anonim válasza:
Én is szeretek babázni, meg vasútmodellekkel játszani, vagy autókkal játszani, ugróiskolázni rokon, vagy akár ismeretlen gyerekekkel (volt, hogy behívtak játszani 7-8 éves gyerekek minden járókelőt, hogy ugóiskolázzunk, és én mentem, imádták ők is, én is :D) Szerintem a legtöbb emberben ott a benne élő gyerek, és már vannak érdekesebb, vagy fontosabb elfoglaltságaink, de nem baj az, sőt, ha néha előjön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!