Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted férfinek vagy nőnek...

Szerinted férfinek vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 22. 20:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
58%

Ez már ezerszer elhangzott ez a kérdés.

Már millószor lefixáltuk, hogy nőnek lenni sokkal jobb.

30- aska.

Pár dologgal nem értek ám eggyet. Pl.

1. Ki a franc akar menni az arabokhoz? Szerintem senki.

2. "A férfiaknak jobb a szex"

Ezt honnan veszed? A nőknek sokkal több az erogén zónájuk.

Sokkal nagyobb, hosszabb az orgazmus, és többszöri. A férfin alig van erogén zóna, aztán egyszer lő egy nagyot, ami pár másodperc, és ennyi.

3. Azért a nők zaklatását nem nevezném az utcán mindennapos eseménynek. Te úgy mondod ezt, mintha állandóan ettől kéne rettegnetek.

4. "Erősebbek, többet keresnek." Fene tudja. A kereset attól fűgg mit dolgozol, és milyen beosztásban vagy. Egy férfi is kereshet nagyon rosszúl,és egy nő is kereshet nagyon jól is.

5. Amiről te nem írtál.

Társkeresésnél mindíg a nő dönt. Övé az utolsó szó mindíg.

At van, amit a nő akar.

Na. Mit szólsz mindehez????

2022. dec. 23. 17:07
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

31es

"3. Azért a nők zaklatását nem nevezném az utcán mindennapos eseménynek. Te úgy mondod ezt, mintha állandóan ettől kéne rettegnetek."

Az utcán nem. Szórakozóhelyen viszont konkrétan képtelenség meglenni anélkül, hogy ne fogják meg legalább 5en a seggedet egy óra alatt. Egy ismerősömnek koncerten konkrétan a melltartójába is benyúlak. Aztán egyes férfiak meg vannak lepődve, hogy a lányok ritkábbak a szórakozóhelyeken...:D

"Társkeresésnél mindíg a nő dönt. Övé az utolsó szó mindíg."

Ez meg köszönhető annak is, hogy a férfiak sokkal kevésbé válogatnak. Mármint... sokaknak konkrétan tökmindegy milyen a nő. Ezt pedig nem rugalmasságnak hívják, hanem igénytelenségnek. A nő válogat, mert vannak igényei.

Sok férfi csak követi a nőket mint valami kutya. A nő kényéhez-kedvéhez igazítják magukat, mert nekik tökmindegy, csak legyen nő. Gyakorlatilag passzívak a filterezésben. Innentől kezdve meg egyetlen szereplő maradt, aki dönt: a nő.

És én ezt férfiként baromira nem értem. Miér tjó ez egyes férfiaknak? Én utasítottam már el nőt egyszerűen azért, mert bizonyos szempontból nem felelt meg nekem. Nem csak a nő dolga a válogatás. Férfitársaim, tessék válogatni és akkor talán nem vesznek titeket kutyába!

2022. dec. 23. 17:17
 33/41 anonim ***** válasza:
66%

"Erősebbek, többet keresnek".

Akikkel együtt voltam idáig férfiakkal, vagy én kerestem többet, vagy egyenlő arányban kerestünk...

Szóval ez sem törvényszerű!

Nőnek lenni jobb, a következő okok miatt:

- egy jól kinéző, csinos hölgyet majdnem mindenütt körbeugrálnak

- a nőkkel előzékenyebb, védelmezőbb a társadalom, a gyerekeinket is nekünk, nőknek ítélik 99%-ban egy gyermekelhelyezési per során, mint a férfinak

- minden nő szép valamiért, csúnya nő nem létezik, ellenben a férfiak között azért jócskán beszélhetünk kifejezetten csúnyáról is

- a nők sokkal strapabíróbbak, mint a férfiak, magasabb a fájdalomküszöbük, még a várható élettartamuk is hosszabb, mint az erősebbik nemé

- míg egy zárkózottabb, introvertáltabb lány "különlegesnek, vagy titokzatosnak" van tekintve túlnyomórészt, addig egy ugyanilyen személyiségi jegyekkel rendelkező férfi inkább "lúzernek, unalmasnak"

-"hamarabb felvesznek egy férfit egy állásra, mint egy nőt " Nagyon tévedsz! Ez inkább attól függ, MILYEN munkára! Egy építkezéshez, vagy mondjuk rendőrnek lehet, hogy előbb alkalmaznak egy fickót, de a szépségipar, az állami szféra túlnyomó része (közigazgatás), az oktatási terület, a légiutas kíséret, a ruházati eladói terület nagyon nagy százalékban inkább a Nőké, mint a férfiaké

- míg egy férfit "lenéznek" ha sír, ha "túl érzelmes" akkor "nyálasnak, szentimentálisnak" van titulálva, addig egy nőt előszeretettel vigasztalnak, cukinak tartanak, ha kimutatja a túlcsorduló érzéseit

- egy lány könnyebben változtathat a külsején, mint egy pasi: hajat festhet anélkül, hogy homoszexuálisnak/ biszexuálisnak lenne érte kikiáltva, ha tüsire vágja a haját, akkor is vagány lesz, semmint fiús

- végezetül: ha egy Nő él egyedül, azt általában nem kell félteni (nyilván akadnak kivételek), míg ha egy férfi él teljesen egyedül, annak százszor nehezebb mosni, főzni, takarítani, háztartást vezetni, és természetesen emellett még dolgozni is.

Természetesen, mindegyik ponthoz tudnék kivételes eseteket mondani, ezeket csak általánosságba nézve írtam, és ha jobban utána jártok a dolgoknak, hamar rájöttök, hogy bizony rengeteg előnnyel jár Nőnek lenni!

2022. dec. 23. 18:05
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

"- végezetül: ha egy Nő él egyedül, azt általában nem kell félteni (nyilván akadnak kivételek), míg ha egy férfi él teljesen egyedül, annak százszor nehezebb mosni, főzni, takarítani, háztartást vezetni, és természetesen emellett még dolgozni is."

Öhm... miért nehezebb?

Mármint azt értem, hogy az anyukája aggódik érte, nehogy éhenhaljon, ismerem a jelenséget, de miért lenne nehezebb háztartást vezetni munka mellett egy férfinak, mint egy nőnek?

2022. dec. 23. 18:10
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó,

Általában nehezebb. A nők nagy része ideális esetben már kicsi gyerekként is részt vesz a takarítási munkákban, a konyhai teendőkben, addig mindez egy kisfiúról nem (feltétlenül) mondható el.

Ennek ok-okozati következménye is az, hogy egy lány sokkal hamarabb lesz önálló, majd később jóval gyakorlottabb, rutinosabb, mint egy férfi, akire kezdetben az anyja mosott-főzött, később a felesége, aztán ha egyszercsak egyedül marad, hopp, nehezen tud "életben maradni" egyedül....

Rengeteg ilyet láttam, ezúton is tisztelet a kivételes férfiaknak.

2022. dec. 23. 18:16
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, egy általam nagyon fontosnak tartott pont lemaradt:

- egy előnytelen külsejű, vagy buta, vagy igénytelen fiút/ férfit sokkal gyakrabban közösít ki a társadalom, mint egy kevésbé csinos lányt.

Nézzétek meg az iskolai bántalmazásokat, az úgynevezett "bullying" eseteket, nagy része a kipécézetteknek ott is fiú.

És egy előnytelenebb kinézetű lány még mindig jobb pozícióban van, mint egy előnytelen külsejű pasi, mert a férfiak sokkal kevésbé válogatósak, igényesek, mint a csajok.

Példának okául, tapasztalataim szerint a "legkövérebb/ legdeszkább" nőknek is jócskán akadnak partnerei.

Ugyanez nem mondható el egy ilyen paraméterekkel rendelkező srácról.

De nyilván ti, férfiak, nem tudjátok átérezni, miért jobb lánynak lenni, de nekem a legjobb férfi barátom is megjegyezte egyszer, hogy könnyebb dolga van a nőknek, mint fordítva.

2022. dec. 23. 18:31
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

35, ok, de ez nem azt jelenti, hogy nehezebb, csak nem tanulták meg. Ha meg akarják, meg tudják pontosan ugyanannyi energiabefektetéssel, mint a hasonló helyzetben lévő nők. Innentől kezdve nem gondolom, hogy ez faktor lenne az összehasonlításban.

Egyébként a férfi vs nő vitában nem tartom jó módszernek azt, hogy az egyik nem a másik nem előnyeiről beszél, tekintve, hogy valójában nincs róla tapasztalata. A helyes metodika az lenne, ha a férfiak a férfi lét előnyeiről, a nők a női lét előnyeiről beszélnének.

Nem mintha lehetne egyértelmű döntést hozni a kérdésben, mivel egyetlen lény ismeri mindkét oldal milyenségeit, ő meg direkt kibalanszírozta őket teremtéskor, tehát vszeg szerinte épp olyan jó egyik mint a másik. :D

Hogy más lenne, azt senki nem kérdőjelezi meg. Ez is csak egy plusz faktor ami miatt nem lehet érdemben összehasonlítani.

2022. dec. 23. 18:32
 38/41 anonim ***** válasza:
32%

33.

Cynty. Ezt nagyon jól leírtad, tökéletesen egyetértek veled mindenben. És még mennyi mindenről lehetne beszélni.

Dunát lehetne vele rekeszteni, az biztos.

Én 2 éve keresek társat, mert egyedül vagyok. Egy valamiben ezer %-osan biztos vagyok.

Ha nő lennék, ilyen gondom nem lenne, az biztos.

Arról már nem is beszélek, hogy ha még ráadásul egy jó megjelenésű csinos szép arcú nő lennék, na akkor mi történne.

Szerintem nem mernék kinenni az utcára, annyi kérőm lenne.

Férfiként viszont ennek pont az ellenkezője van.

Marhára nehéz. Szinte telhesen lehetetlen középkorúként egy normális nőt találni.

Biztosan vannak valahol. A baj az, hogy kedcenc játékuk a bújócska. Vagy a számháború.

Ismeri még valaki ezt a régi játékot?

31- es választ is én írtam.

2022. dec. 23. 19:44
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
#vergődés
2022. dec. 23. 20:10
 40/41 anonim ***** válasza:

31, a férfinek mindig van orgazmusa, a nőknek nincs. A férfi nemiszerv sokkal nagyobb és sokkal jobb érzés lehet megkapni egy not és megdugni már bocsánat, mint megdugva lenni és nem elmenni. Sokkal több a szép no mint s helyed férfi.

Arab országba meg rengeteg no születik, nem is kell menni akik ki vannak szolgáltatva

De mindennapos probléma az utcai zaklatás, a szórakozóhelyről ne is beszéljünk. Mint fiatal szép lány, nekem már maradandó traumáim vannak nyomulasok miatt.

Arról nem is beszélve hogy egy szép nőre minden másik no féltékeny mát az iskolában is és kikészítik. Szintén jelen.

Én átoknak elem meg hogy no vagyok, bármikor valtanek férfire….

2022. dec. 24. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!