Olyan dolgot csináltam, ami miatt nagyon szégyellem magam. Mit tegyek, hogy elmúljon ez az érzés?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 12:12
41/196 A kérdező kommentje:
Nem! Semmi bántalmazás nem volt.
2022. dec. 22. 00:37
42/196 anonim válasza:
Akkor mi történt sikkasztottál, nem vittél vissza egy könyvtári könyvet, munkaidőben piáltál, elloptál egy pogácsát a Tescoból? Vagy mi a fene ilyen szörnyen titkos?
43/196 anonim válasza:
"ez most pont egy olyan dolog, amiben nem vagyok biztos, hogy ne lehetne valahogyan megtámadni, ha valaki nagyon akarná"
Ez teljesen vakfolt. Legalább valami hasonlóval írd körül, mert így csak a sírás marad.
44/196 anonim válasza:
A GYK-t arra használják hogy kérdések és válaszok... ééérted...
45/196 A kérdező kommentje:
Igen és én kérdeztem, hogy mit tehetnék, hogy elmúljon a rossz érzésem.
2022. dec. 22. 00:42
46/196 anonim válasza:
Szexeltél a barátoddal és egy hatalmasat pukiztál előtte.
Lehet hogy még a 💩 is integetett. (tipp)
47/196 anonim válasza:
Figyelj, az amit most csinálsz az pont olyan, mintha valaki elmenne egy orvoshoz, és azt mondaná az orvosnak, hogy: Doktor úr gyógyítson meg! Erre az orvos megkérdezné, hogy mik a tünetei, amire csak annyi lenne a beteg válasza: Azt nem akarom elmondani. Csak gyógyítson meg!
48/196 anonim válasza:
Kérdező, gondolom te is tudod hogy csak azon lehet segíteni, akin lehet.
De te nem hagyod.
49/196 A kérdező kommentje:
Úgy kellett volna kérdeznem, hogy ti hogyan kezelitek a szégyenérzetet egy helytelen döntés után.
2022. dec. 22. 00:49
50/196 anonim válasza:
Mibe hogy megcsalta a barátját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!