Olyan dolgot csináltam, ami miatt nagyon szégyellem magam. Mit tegyek, hogy elmúljon ez az érzés?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 12:12
131/196 anonim válasza:
Análba küldte a dildót és kakis lett? Ilyen előfordul azt tudod.
133/196 anonim válasza:
"Mondjuk elméletben elképzelhető, hogy lennének, akik úgy gondolnák, hogy a leírtak aggodalomra adnak okot és valakit felelősségre kell vonni."
Azt gondolom tudod hogy ez magánügy, akkor milyen felelősségre vonásról is beszélsz?
134/196 A kérdező kommentje:
Írok majd egy átgondoltabban megfogalmazott kérdést, mert ezzel nem jutunk sehova. Mindenki a nem fontos dolgokkal van elfoglalva.
2022. dec. 22. 02:19
135/196 anonim válasza:
De ezek nagyon fontos dolgok csak BAszol rájuk válaszolni hugicám.
136/196 A kérdező kommentje:
Mert ez szerintem nem teljesen magánügy, vagy nem vagyok biztos benne, de nem szeretnék bajt, csak valahogy kezelni akarom lelkileg a dolgot.
2022. dec. 22. 02:21
137/196 anonim válasza:
Ki se kellett volna írnod, annyira nyomi vagy.
138/196 anonim válasza:
"csak valahogy kezelni akarom lelkileg a dolgot." De mi az apám rongyba csavart faxát akarsz kezelni? Ezek után az is lehet, hogy nem történt semmi csak te fújod fel.
139/196 anonim válasza:
#136 Akkor miről beszélsz, hogy nem történt bántalmazás?
140/196 anonim válasza:
Ha nem magánügy, akkor másra is tartozik, vagy neki lesz baja belőle vagy másoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!