Melyik karácsonyi reklám idegesít fel a legjobban idén?
Nekem 1-2 éve a Media markt reklám csapta le a biztosítékot, amikor a kiscsaj sikoltozva bontotta ki az ajándékot mint ha csak arról szólna a karácsony!
22.vagyok
Ja és a videó alatt csak annyit mondanak "a fa alatt dől el a karácsony", értem én hogy egyébként fontos és szerves része az ünnepnek az ajándékozás, de a médiában ez mennyire érzéketlen megnyilvánulás!
Leginkább azoknak a szegény felnőtteknek gyerekeknek , akik kisebb értékű ajándékkal kedveskednek a családjuknak, ez a kijelentés olyan lesajnáló és idézőjeles arcul köpés a tv-ből!
A disznók itala! -Koca Kóla! :DDD
-A Popsi Kóla meg a s3ggfejeké... :DDD
Nekem tv-m nincs!
Amit imitt-amott, látok-hallok azok a "Hogy vagy?" reklámok, amik bigyók...
Tényleg a "Hogy vagy?"! Engem is irritál. Valahogy nem tudom eldönteni se a kinézetéről, se a hangjáról, hogy a sofőr most nő vagy férfi. Értem, hogy nincs jelentősége, de egyszerűen az agyam szeretné valahova besorolni és nem tudja.
A másik talán Auchan (?). Egy egész sorozatot készítettek belőle, ahol először még csak gyereket várnak, aztán már megvan a gyerek, családlátogatás stb. Most éppen ott tart a sztori, hogy kimondja az első szót. Túl sokszor adták már egymás után, és kezd irritálni az a zongora dallam, főleg úgy, hogy ezzel a nyálas történettel kapcsolódott össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!