Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik karácsonyi reklám...

Melyik karácsonyi reklám idegesít fel a legjobban idén?

Figyelt kérdés
Engem: Auchan... Kikészítenek azok a filozófiai kérdések, amiknek a végén a megoldás hogy 1600 forintból csinálhatsz Tiramisut.

2022. dec. 20. 07:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
78%
nyílván nem karácsonyi, de mindennap ez megy.
2022. dec. 20. 08:37
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
Reklám előtt kiírják, hogy jön. Kaocsoljatok el.
2022. dec. 20. 08:40
 13/39 anonim ***** válasza:
15%
Nem kapcsolok, mert nem akarok neked megfelelni és az összes csatornán hányadék folyik ilyenkor, sztereóban!
2022. dec. 20. 08:43
 14/39 anonim ***** válasza:
67%
13, akkor miért kapcsolod be a tévét?
2022. dec. 20. 08:45
 15/39 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az, ahol szorulása van a pasinak és beveszi az ajánlott gyógyszert. Utána olyan önelégült pofát vág, hogy legszívesebben fejére borítanám a produktumát:) Nagyon irritál a szereplő:)
2022. dec. 20. 08:47
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
Ez a másik témakör, amihez úgyszintén semmi közöd! Remélem megbocsájtod nekem, hogy szeretnék kapni valamit azért, amiért előfizettem! De ha nem, az sem érdekel!
2022. dec. 20. 08:48
 17/39 anonim ***** válasza:
20%

Sok bolond.

Azért nézi, mert kifizette 😂

Szar, utálja, idegesíti, de nézi ezerrel, mintha muszáj lenne.

2022. dec. 20. 08:50
 18/39 anonim ***** válasza:
84%

17# Hát nem, de amikor reklám van és elkapcsolom, majdnem mindenhol reklám van. Ez eltart 15 percig. Éjjel ez kb. fél perc.

Számomra érdekes jó filmet vetítenének, inkább megkeresem a neten, hogy onnan nézzem meg reklámmentesen. Persze sok esetben ez sem működik.

2022. dec. 20. 08:57
 19/39 anonim ***** válasza:
61%

És pénzt ad érte. Teljesen érthetetlen nekem... Még ha ingyen lenne.

2022. dec. 20. 08:57
 20/39 anonim ***** válasza:
77%

A másik szintje ennek az aljasságnak az, amikor előfizetsz egy telefonra, ami azt jelenti normál esetben, hogy beszédalapú, ill. írott, személyes jellegű kapcsolatok fenntartására, gondozására szeretnéd alapból használni a saját telefonodat, de a szolgáltató a létező összes lehetőséget megragadja, hogy tele foshassa akárki reklámokkal a telefonodat. Már ez sincs rendben, de hogy a mások által rád zúdított hányadékot még el is számolják a te költségedre adatforgalomnak, az mindennek a teteje!

Arról már nem is érdemes beszélni, hogy hiába vigyázol a telefonodra, a "technikai újításokkal" lenullázzák időtől-időre a szolgáltatók a gondosságodat, - ugyanis egyoldalúan szüntetnek meg olyan szolgáltatásokat, amelyekre képes volt a telefonod és egyoldalúan vezetnek be olyanokat, amely miatt belekényszerítenek egy újabb megvásárlásába.

Értem én, hogy nekik az a gazdaságos, ha hülyének nézik a fogyasztót, de nem mindenki bólogat erre egyetértően!

2022. dec. 20. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!