Melyik karácsonyi reklám idegesít fel a legjobban idén?
Sok bolond.
Azért nézi, mert kifizette 😂
Szar, utálja, idegesíti, de nézi ezerrel, mintha muszáj lenne.
17# Hát nem, de amikor reklám van és elkapcsolom, majdnem mindenhol reklám van. Ez eltart 15 percig. Éjjel ez kb. fél perc.
Számomra érdekes jó filmet vetítenének, inkább megkeresem a neten, hogy onnan nézzem meg reklámmentesen. Persze sok esetben ez sem működik.
És pénzt ad érte. Teljesen érthetetlen nekem... Még ha ingyen lenne.
A másik szintje ennek az aljasságnak az, amikor előfizetsz egy telefonra, ami azt jelenti normál esetben, hogy beszédalapú, ill. írott, személyes jellegű kapcsolatok fenntartására, gondozására szeretnéd alapból használni a saját telefonodat, de a szolgáltató a létező összes lehetőséget megragadja, hogy tele foshassa akárki reklámokkal a telefonodat. Már ez sincs rendben, de hogy a mások által rád zúdított hányadékot még el is számolják a te költségedre adatforgalomnak, az mindennek a teteje!
Arról már nem is érdemes beszélni, hogy hiába vigyázol a telefonodra, a "technikai újításokkal" lenullázzák időtől-időre a szolgáltatók a gondosságodat, - ugyanis egyoldalúan szüntetnek meg olyan szolgáltatásokat, amelyekre képes volt a telefonod és egyoldalúan vezetnek be olyanokat, amely miatt belekényszerítenek egy újabb megvásárlásába.
Értem én, hogy nekik az a gazdaságos, ha hülyének nézik a fogyasztót, de nem mindenki bólogat erre egyetértően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!