K0rva kérdése:
Hogyan deríthetem ki a lány nevét?
Figyelt kérdés
Előző hét pénteken utaztam vonattal Budapestről Zürichbe. Éjszakai vonat volt. Kilenckor indult a keletiből. Hatos fülke volt és két lány aludt még velem a fülkében. Egy francia és egy magyar. A francia lánnyal másnap reggel tök jót beszélgettem de nem kértem el az elérhetőségét. Viszont én éreztem valami vonzódást felé de amikor leszálltunk Zurichben elbúcsúztunk és nem kértem el az elérhetőségét. Már írtam a mávnak egy emailt de még nem válaszoltak. Ki tudna ebben segíteni kihez fordulnátok?2022. dec. 19. 17:56
21/26 anonim válasza:
20-as: te vagy a kérdező másik regről??? Vagy miért gondolod, hogy rólad van szó?
22/26 anonim válasza:
Előtte törölt válaszaimra hivatkoztam és azt feltételeztem: a "pisztolyossal" is én lettem megvádolva". :)
23/26 A kérdező kommentje:
Már vagy két kommentemet is kitörölte ez az oldal én nem törlöm a kommentjeimet vállalom önmagam de az oldal korrupt és nem fair, nincs szólásszabadság. Valszeg ezt is ki fogják törölni mert az előző kommentben is leírtam miért nem jó ez az oldal pedig régóta regisztrálva vagyok.
2022. dec. 23. 11:28
24/26 anonim válasza:
Nem vagyok biztos, hogy a MÁV tudja a nevét, a tiedet kérdezték mikor jegyet vettél? Mit csinált Budapesten, hol dolgozik, tanul. Talán ezen a vonalon el lehetne indulni!
25/26 NTBS válasza:
Így nehéz lesz. A MÁV nem kér adatokat jegyvételkor.
26/26 anonim válasza:
A MÁV nem ad ki utasaikról infókat. Főleg nem egy random embernek. De ember amúgy 4x volt lehetőséged elkérni az elérhetőségeit aztán neked eszedbe se jutott? Hát ezt szívtad legközelebb előre gondolkodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!