Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan deríthetem ki a lány...

K0rva kérdése:

Hogyan deríthetem ki a lány nevét?

Figyelt kérdés
Előző hét pénteken utaztam vonattal Budapestről Zürichbe. Éjszakai vonat volt. Kilenckor indult a keletiből. Hatos fülke volt és két lány aludt még velem a fülkében. Egy francia és egy magyar. A francia lánnyal másnap reggel tök jót beszélgettem de nem kértem el az elérhetőségét. Viszont én éreztem valami vonzódást felé de amikor leszálltunk Zurichben elbúcsúztunk és nem kértem el az elérhetőségét. Már írtam a mávnak egy emailt de még nem válaszoltak. Ki tudna ebben segíteni kihez fordulnátok?

2022. dec. 19. 17:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Ha ez ostobaság lenne,akkor a magánnyomozók munkája is csak vágyakozásból épülne fel.(hátha egyszer sikerül kideríteniük valamit!) Én viszont nem írtam olyat,hogy a kérdező járja be az egész várost,meg Franciaországot.Utánanéztem,Zürich lakosságának kb. 2%-a francia csak.S elnézést,de többször is volt már rá példa,hogy egy,ehhez az esethez hasonló hosszú keresésnek meg lett az eredménye.
2022. dec. 20. 18:54
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon rákeresel a nevére és ott az emberre keresés esetén meg tudod adni a várost. Ha rohadt nagy szerencséd van (fent van, van feltöltve képe és a lista azon felében lesz, amit végig is vagy hajlandó nézni), akkor akár meglehet.
2022. dec. 20. 22:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Édesjóistenem...

Tény, hogy van jópár rosszindulatú, balfék kommentelő. De a te gondolkodásmódod, és stílusod sem különb.

Talán jobb is mindkettőtöknek, ha nem találod meg őt. Kell a francnak egy olyan, akinek ilyen könnyen elpattan az agya.

Nem az én dolgom persze, hogy mit teszel magaddal, de azt remélem tudod, hogy a nívósabb hölgyek többsége nem preferálja a drogos pasikat.

Az, hogy te életveszélyes zsarolással fenyegetőzöl, az pedig nem, hogy szimpatikussá nem tesz, de egy jobb érzésű nőnél azonnali red flag.

Ráadásul a mentális képességeid sem az igaziak. Többen távilágítottunk, hogy a MÁV nem tart arcképes nyilvántartást az utasokról. Hiába fenyegetőznél pisztollyal, még ha ámokfutásba is kezdenél, senki nem adná meg a kérdésedre a választ, mivel azt ők sem tudják. De még ha tudnák is, az eset után jópár évre mehetnél a kóterba, azt meg nem hinném, hogy ő majd Lyonból elutazna Szegedre azért, hogy a Csillagban meglátogassa azt, akivel fél óráig beszélt a vonaton.

Egyébként sem biztos, hogy minden úgy alakulna, ahogy szeretnéd. Ilyenkor az ember mindent ideálisnak gondol, közben meg könnyen meglehet, hogy be sem jössz neki. Vagy lehet, hogy már rég van pasija. De még az is lehet, hogy kibírhatatlan egy nőszemély. Abból, hogy jól nézett ki, és hogy a vonaton beszéltetek pár mondatot, még érdemben semmi nem derült ki róla.

2022. dec. 20. 23:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Most már tudjuk, hogy a kérdező komoly mentális gondokkal küszködik. Reméljük, a magyar csaj is levette ezt, és most megváltoztatja a számát, mert jézusúristen, hát mi a tökömet olvastam (félig, mert annyit azért nem ért).

Senki nem fogja kiadni neked semmilyét annak a szerencsétlen lánynak, kérdező. Pénzért sem, pisztollyal meg nyilván nem fogsz sehova bemenni, csak a szád nagy.

Keress valami jó terapeutát, nem akart tőled az a csaj semmit.

2022. dec. 20. 23:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés jelentve, mert remélhetőleg csak egy provokáció, annak meg nem lenne itt a helye. Ha még őszinte, akkor meg az ilyen állatoktól mentsen meg az isten.
2022. dec. 21. 08:01
 16/26 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ki lett törölve a tegnap este írt kommentem. A pisztollyal fenyegetőzést aki komolyan vette annak súlyos szövegértési problémái vannak.
2022. dec. 21. 08:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam a tegnap esti szösszenetedet - és kár hogy nem mentettem le...

Nem volt ott szövegértési probléma kisbarátom. Az komoly fenyegetés volt. Gondolkodtam is rajta, hogy elküldöm a volt kollégáimnak a vasúton, hogy tegyenek feljelentést. De mondom majd reggel. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar törlik.

Nagyon gáz vagy csávókám. A legjobb lenne ha ott is maradnál svájcban! Nem kell nekünk ebbe az országba több ilyen nyomoronc, semmirekellő drogos gyökér.

2022. dec. 21. 09:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező felhasználó trágár nevére hívtam fel a figyelmet (ami a kérdés komolyságát erősen errodálja), a kérdés és a kérdező nem, de válaszom törlésre került.

Nehéz erre szavakat találnom.

Ezek szerint legitimálódott a trágárság.

2022. dec. 21. 10:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb még megint beírta a pisztolyos fenyegetőzést, de az is eltűnt...
2022. dec. 21. 10:38
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki írt ilyet, én nem.
2022. dec. 21. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!