Magyarországon miért van ennyi rosszindulatú, bunkó ember?
Fél évig kint voltam külföldön dolgozni.
Ünnepekre jöttem haza.
Nem mondom magam szentnek, senki se az, de én mindig segítőkész és türelmes vagyok az emberekkel, de vagy én lágyultam el kint, vagy elszoktam attól, hogy itthon ilyen mindenki, de az, hogy ok nélkül flegma kB minden ember a másikkal , ez csak elveszi a kedvét az embernek az itt léttől.
Mi történt?
Szimplán hozzá szoktam ahhoz, hogy kint több a rendes ember, és most, hogy haza jöttem észre vettem, hogy ez egy katasztrófa ami itthon van?
Lehetseges. Miért ilyenek az emberek?
19.
Nincs pokol. Nincs se jó, se rossz.
Szimplán történések vannak. A többit a szubjektív emberi elme véleményezi.
Amúgy.
A politikai elit egy tükör. A nép tükre.
Mert amilyen a nép (a többség kádári agymosott, korrupt, ügyeskedő, szolgalelkű, szellemi és fizikai igénytelen stb.) olyan a politikai elit.
Ahogy a körülmények alakítják a nép lelkületét, szellemi képességeit, úgy fog vagy beolvadni az értelmiség nyugatra, az ősemberek meg kipusztulni vagy szépen lassan felemelkedés következik be átmenetileg egy világégés után.
21-es na így a másik oldalból még sosem gondoltam bele, hogy olyan a politikai elit, mint a nép. Én eddig arra gondoltam, hogy olyan a nép, amilyenné az elit teszi.
Viszont a nyugatot sem gondolom annyira felemelkedettnek, hogy beleolvadjunk.
Vagy te mit gondolsz erről?
Ez nyilván szubjektív vélemény, de én nem szeretem a kapitalizmust, a transzhumanizmus ötletét, azt, hogy az ember Istent játszik.
Hiszek a tudományokban, a matematikában, a kvantum mechanikában, a gyógyszerekben, de addig amíg nem rossz dolgokra van felhasználva. Pl. olyan orvoslás, ami szándékosan szoktat hozzá embereket gyógyszerekhez. Vagy a növények olyan szintű génmanipulációja, hogy azok már életképtelenek, betegségeket (pl. glutén érzékenységet) okoznak és lassan már csak steril körülmények között tudnak nőni.
Kíváncsi vagyok, hogy neked erről mi a véleményed.
“Viszont a nyugatot sem gondolom annyira felemelkedettnek, hogy beleolvadjunk.”
Jól gondolod. Szerintem.
A média mocska ott is lezüllesztette az embereket.
Lásd tiktok, insta, netflix, hbogo, face stb. Szociális biztonság stb.
Tisztelet a kivételnek.
Látni kell, hogy a világ népességének a 80-90%-a ősember, szép ruhában.
Nincsenek szellemi igényeik. Csak a zabálás, piálás és a szórakozás.
Meg legyen jó fizetés, illetve gyerek.
Hiába látod, hogy nem jó az irány, az ősemberek vannak többségben.
Magyarországi példa!
Természetesen nem kell készpénznek venni, amit írtak.
Lényeg a gondolataik és az erre adott nép (válasz)reakciója!
2020-ban alakult egy olyan párt: Új Világ Néppárt
Melynek programja (részlet):
“A tudásalapú társadalmat tartják a gazdasági fejlődés alapkövének, ezen belül is a tudás folyamatos megújulási képességét. Ezért a tanulás alapvető reformjára és az innovációs képességek meghatványozására törekedtek, melynek részét képezné a gyermekek kritikus gondolkodásra nevelése. Véleményük szerint a kormányzóképesség kulcsa a tudás és a szakértői politizálás.”
“A párt úgy gondolta, a politikusoknak „szigorúbb etikai követelményeknek és magasabb morális elvárásoknak kell megfelelniük, mint amit a jogszabályok a jogkövetés minimumaként meghatároznak”, mert szerintük az erkölcsös politizálás és a politikai kultúra megújítása ezt követeli meg. Vallották, hogy a személyes és pártérdekek elé kell helyezni a nemzet érdekét és a politikát nem üzletnek, hanem szolgálatnak kell tekinteni, illetve hogy a hatalom nem célja, hanem eszköze kell legyen a politizálásnak. Fontosnak tartották a nyilvánosságot és az átláthatóság szükségességét, illetve a kulturált kommunikációt és a gyűlöletbeszéd tilalmát.”
“Pálinkás Józsefnek nem sikerült összeszednie a 20 000 támogatói aláírást, ezért nem tudott miniszterelnök-jelöltként elindulni az előválasztáson.“ . Idén meg is szűnt a párt.
Tehát, Magyarországon nincs szükség értelmiségi pártra.
Ezért írtam, hogy amilyen a nép, olyan a párt.
Nemzetközi példa!
Svájcban szavazásra bocsátották, hogy legyen-e nemzeti alapjövedelem, összes svájci állampolgár számára?
Magyarok nagy része azt mondaná:
“Hú, ingyen pénz, nem kell dolgozni, szavazzuk meg!”
A svájciak leszavazták! Mert rendelkeznek közgazdaságtani ismeretekkel, erkölccsel, demokratikus kultúrával stb.
"Egyedül az idős emberekbe maradt tisztesség"
Magyarországon az öregek a legveszélyesebb állatfaj!
Valamiért benne van a magyar emberek túlnyomó hányadának mentalitásában az, hogy fizikai fájdalmat éreznek, ha a környezetükben megtapasztalják valakinek a boldogulását. Az ilyeneket nem érdekli az ár, de késztetést éreznek arra, hogy bele rúgjanak kettőt abba vagy megpróbálják ellehetetleníteni, besározni, tönkretenni azt, aki náluk többre vitte valamiben. Ez egy ilyen ganéj típus - és ez akkor is így van, ha most itt nekem esik x számú "hyper-magyar"! Aki nem hajlandó beállni ezeknek a nyomoroncoknak a sorába, azt meg azért kezdik el kicsinálni, kiközösíteni, megbélyegezni, tönkretenni. Ha nem csapódsz hozzá valamilyen "gyűlölet-klikkhez", ugyanez vár rád, - mert automatikusan "előléptetnek árulóvá"!
-Egyszerűbb számukra így viselkedni, mint gondolkodni és elfogadni, hogy vannak, akiknek más részletek a fontosak az életükben, másként gondolkodnak, mint ők vagy van saját gondolatuk, ill. véleményük.
De arra a minden különösebb ok nélkül szemétkedők 99 %-a nem fog saját agyi kapacitásából rájönni, hogy amíg így viszonyulnak az emberek egymáshoz egy országban, addig esélye nem lesz az országnak a felemelkedésre, - mert több egymást fektetnek az emberek az egymással szemétkedésbe, mint a pozitív célkitűzéseik elérésébe. Arra sem fognak ugyanezek az észlények rájönni saját erejükből, hogy hosszútávon kamatozik a bizalom és mások alkalmi, de nem vég nélküli segítése.
Majmok Bolygója 3.0!
> "Valamiért benne van a magyar emberek túlnyomó hányadának mentalitásában az, hogy fizikai fájdalmat éreznek, ha a környezetükben megtapasztalják valakinek a boldogulását."
> "Egyszerűbb számukra így viselkedni, mint gondolkodni és elfogadni, hogy vannak, akiknek más részletek a fontosak az életükben, másként gondolkodnak, mint ők vagy van saját gondolatuk, ill. véleményük."
Ez igaz. Még azt is hozzátenném, hogy ezek az emberek mindent elhisznek. Van aki egyetemre járt, értelmiséginek mondja magát, "tájékozott", "olvasott". Ami igazából azt jelenti, hogy töménytelenül fogyasztja és jegyzi meg a sok propaganda anyagot, amit elé tesznek. Beüt az ego, és gondolkodás nélkül terjeszti az "igét".
Aztán ebből lesz a vita, mert aki meg a józan paraszti eszére hallgat, az nem fog bedőlni a sok agymosásnak.
Most látok azért sok embert ébredni a "mátrixból". Meglátjuk kik lesznek többen.
borzalmas oktatás és nevelés, történelmi előzmények. meg hát az EU második legszegényebb országában élünk, nehéz a megélhetés, ettől is frusztrált a többsége.
A magyarok többsége hangember a felsorolt okok miatt: nagyképűsködik, bunkóskodik, kifogásokat keres, de gyakorlatban képtelen bármilyen komolyabb teljesítményre.
"Ui. : mondjon bárki bármit, de a romák állítom jobban szeretik egymást, tűrik el egymást mint a magyarok. Szomorú."
Értem, hogy mire mondod, van amikor tényleg összetartók. De csak van amikor.... mert van amikor még jobban ölik egymást, mint a magyarok. Én olyan helyen élek sajnos, ahol romák a szomszédaim. És láncfűrésszel fenyegetik egymást. Egy roma fiú is, üvöltve fenyegeti az anyját.Szépen mondva azzal, hogy segítené legszívesebbe a túlvilágra kerülését.
Van úgy, hogy éjjel a földön fetrengenek és úgy ordibálnak, vagy betörik az ablakot egy háznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!