Magyarországon miért van ennyi rosszindulatú, bunkó ember?
Fél évig kint voltam külföldön dolgozni.
Ünnepekre jöttem haza.
Nem mondom magam szentnek, senki se az, de én mindig segítőkész és türelmes vagyok az emberekkel, de vagy én lágyultam el kint, vagy elszoktam attól, hogy itthon ilyen mindenki, de az, hogy ok nélkül flegma kB minden ember a másikkal , ez csak elveszi a kedvét az embernek az itt léttől.
Mi történt?
Szimplán hozzá szoktam ahhoz, hogy kint több a rendes ember, és most, hogy haza jöttem észre vettem, hogy ez egy katasztrófa ami itthon van?
Lehetseges. Miért ilyenek az emberek?
4: Nyugat-német?
Már csak Németország van... Legalább 30+ éve! :-D
10-es szerintem az sem segítene :( Egy másik maffiózó ülne oda, aki ha tiszta is, le lehetne fizetni. Itt a népnek kéne leváltani ezeket, és a népnek kellene saját vezetőt az élre állítani.
Viszont itt a nép a saját frusztráltságát a másikon éli ki. Mindenki beszólogat, oltja, alázza a másikaz.
Ez talán az oszd meg és uralkodj eredménye, nem tudom. De szomorú. :(
Ez a kérdés 1001-féle variációban már meg lett kérdezve, 1002-- variáció született is rá.
Pl.: mert jelenleg a vezetőnket nem a békesség vezeti. Nem kell itt a háborúra gondolni ("mer az a hibás"), mert korábban a SorosmigránsGyúúúrcsánnal gyütt a vezír, előtte is megtalálta a szerinte főgonoszt.
Tehát amilyen egy ország vezetője, olyyan a társadalmmi is.
Azért, mert tudatlanok!
A tisztességre, magas intelligenciára, tiszteletteljes viselkedésre stb. meg kell érni.
Ezt lehetne gyorsítani.
Lásd:
- Pozitív propaganda (rádió, tv, plakátok stb.),
- oktatásban illemtan bevezetése,
- nemzeti öntudat erősítése,
- karitatív célú, közösségi programok propagálása stb.
Viszont ehhez olyan politikai elit is kellene, nem olyan, mint a rendszerváltás óta lévő hazaáruló, ostoba csőcselék.
22-es csapdája.
16-os vagyok.
Kedves 17.
Igazából ők is tudatlanok, nem démoni emberek.
Pintért is veri az élet.
Svájcba jár vérátömlesztésre, mert már nem élne, ha nem lenne a kezelés.
Orbán maga mondta a testőrei előtt, hogy nem lepné meg, ha felakasztanák (nép). Ezt többször is el mondta privát körben.
A demokrácia kialakulása egy lassú, emberi pusztulással, hallállal teli folyamat.
Nem lehet gyorsítani, mert egyrészt: mindenre meg kell érni.
Másrészt: Legalább kellene 120-130-as intelligencia a gyorsabb fejlődéshez, de az meg hiánycikk.
Így, akár több száz évet is kell várni, mire pozitívabb változás következik be. De a sokk hatás előtt, biztosan pusztulás lesz.
Csak a halálból és a pusztulásból ért a 90-100-as intelligenciával rendelkező ősember.
18-as hmm érdekes megfogalmazás, tetszik!
Azt nem tudtam, hogy ennyi gondjuk van, de nyilván ők is emberek, bármennyire is halhatatlannak hihetik magukat.
Azért gondolnám, hogy ezek démoni emberek, mert szerintem sok aljas, erkölcstelen dologhoz van közük, legrosszabb esetben vér is tapad a kezükhöz.
Most lehet spirituálisan hangzok, de kicsit olyan, mintha megnyílt volna a pokol. Ez nem emberhez méltó ami itt folyik. De a jó előbb utóbb úgyis győz, a fény legyőzi a sötétséget.
Amihez ahogy mondtad is, halál és pusztulás kell. Mert máshogy nem fog menni.
"a romák állítom jobban szeretik egymást"
Ez volt számomra a nap fénypontja!
Különösen, hogy hetente vannak ilyen hírek, hogy rivális családok kapával-kaszával-vasvillával estek egymásnak...
.-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!