Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért használhatatlanok az...

Miért használhatatlanok az ismerőseim teljesen amikor futballmeccset néznek?

Figyelt kérdés
Nem lehet velük szóba állni, vissza nem írnak, teljesen elveszi az eszüket az egész. Mintha az életük múlna rajta komolyan úgy nézik
2022. dec. 18. 18:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Leginkább az a bajom hogy engem senki se vesz be a szórakozásba meg semmibe
2022. dec. 18. 19:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
te is nézhetnéd szerintem velük a meccset, de ha nem érdekel, valószínűleg úgyse élveznéd, valószínűleg ha már a barátaid, vannak más olyan dolgok, amiket tudtok közösen élvezni
2022. dec. 18. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy bármilyen film közben se veled foglalkoznának. Néznek valamit a tv-ben, ami érdekli őket, mit nem lehet ezen érteni vagy elfogadni.
2022. dec. 18. 19:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy képes négyévente egy meccset megnézni a haverokkal, és bennük keresed a hibát?
2022. dec. 18. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 nem csodálkozom a miértjén.
2022. dec. 18. 19:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen kirekesztve érzem magam a társadalomból ilyenkor"

Ez akkora ostobaság, hogy az fáj.

2022. dec. 18. 19:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kérdező. Nincsenek más barátaid, akikkel hasonló az érdeklődési köröd?

Vagy addig nézz meg egy filmet.

És valóban nem függ mindenki a telefonján, nem nézi percenként.

Nem a társadalomból vagy kirekesztve, hanem valószínűleg rossz szekér után futsz. Lehet ellene tenni. Persze neked.

2022. dec. 18. 20:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

hát ilyen hisztérikus, drámázós, a hobbinkra fujjogó embert mi sem szívesen vennénk be bármibe...

ha valóban fontos lenne neked hogy velük legyél, és nem csak hisztériázni akarnál meg szidni a másik hobbiját, ott ülnél velük a kanapén... én is néztem már esport közvetítést a fogalmam sincs milyen játékról, nem is számított, az volt a lényeg hogy itt vagyunk együtt, és valaki megmutat egy darabot a világából... különben is én voltam a nap hőse, mert én bármikor fel tudtam állni hozni még chipset a konyhából, nem kellett a meccs végére várnom :D

2022. dec. 18. 22:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú hogy az ismerőseidet használni szoktad. Másrészt szánalmas, hogy hülyeségként hivatkozol egy olyan tevékenységre, ami rengeteg embert építő jelleggel összehoz, kikapcsol és jó hangulatot teremt. Időközönként nézz magadba, ne mindig másokban keresd a hibát.
2022. dec. 18. 22:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha tudod róluk, hogy ilyenek, akkor válassz más idősávot a "használatukra"!

Okoskodhatsz, ill. dühönghetsz itt akár két héten keresztül is, de megoldódni nem fog tőle a "problémád"! Keresd őket akkor, amikor beszámíthatóak! Másik opció, hogy kizárod őket az életedből és megpróbálsz olyan kapcsolatokat építeni, amelyek ellen pólusait kedvedre "használhatod"!

2022. dec. 19. 03:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!