Miért használhatatlanok az ismerőseim teljesen amikor futballmeccset néznek?
"Teljesen kirekesztve érzem magam a társadalomból ilyenkor"
Ez akkora ostobaság, hogy az fáj.
Sajnálom kérdező. Nincsenek más barátaid, akikkel hasonló az érdeklődési köröd?
Vagy addig nézz meg egy filmet.
És valóban nem függ mindenki a telefonján, nem nézi percenként.
Nem a társadalomból vagy kirekesztve, hanem valószínűleg rossz szekér után futsz. Lehet ellene tenni. Persze neked.
hát ilyen hisztérikus, drámázós, a hobbinkra fujjogó embert mi sem szívesen vennénk be bármibe...
ha valóban fontos lenne neked hogy velük legyél, és nem csak hisztériázni akarnál meg szidni a másik hobbiját, ott ülnél velük a kanapén... én is néztem már esport közvetítést a fogalmam sincs milyen játékról, nem is számított, az volt a lényeg hogy itt vagyunk együtt, és valaki megmutat egy darabot a világából... különben is én voltam a nap hőse, mert én bármikor fel tudtam állni hozni még chipset a konyhából, nem kellett a meccs végére várnom :D
Ha tudod róluk, hogy ilyenek, akkor válassz más idősávot a "használatukra"!
Okoskodhatsz, ill. dühönghetsz itt akár két héten keresztül is, de megoldódni nem fog tőle a "problémád"! Keresd őket akkor, amikor beszámíthatóak! Másik opció, hogy kizárod őket az életedből és megpróbálsz olyan kapcsolatokat építeni, amelyek ellen pólusait kedvedre "használhatod"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!