Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akiknek kb folyamatosan...

Akiknek kb folyamatosan vannak párkapcsolataik nekik boldogabb, tartalmasabb életük van?

Figyelt kérdés
Nekem pl évek telnek el mire randira találok lányt, így sokszor szomoru vagyok. Akiknek tini kora óta csak pár hónap kihagyással mindig van kapcsolata ő boldogabb, meg sok jót megélt ezáltal?
2022. dec. 18. 08:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

#10.

Mondjuk az valóban könnyebben megvalósítható, hogy ne éljen úgy az ember, ahogy nem szeretne.

2022. dec. 18. 09:52
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

#11:

Az, az igazi szabadság.

2022. dec. 18. 09:55
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

#12.

Szerintem azért mégis jobb lehet egy kicsit, ha teljesen úgy él az ember, ahogyan ő szeretne, csak azt nehéz megvalósítani.

2022. dec. 18. 09:58
 14/19 anonim ***** válasza:
9%

#13:

Akkor lesz, saját maga rabja...

2022. dec. 18. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Akiknek folyamatosan van párkapcsolata, nem pedig akiknek folyamatosan vannak párkapcsolataik.

Persze ki hogyan szereti élni az életéd, de nekem sokkal jobb az, hogy még mindig az első párommal vagyok együtt, mintha 2-3 havonta megtalálnám az "igaz" szerelmet, aztán hamar elromlana, szakítanánk, depiznék pár hónapot, majd találnék egy hasonló s.ggfejet.

Hosszú szingliségem alatt is boldog voltam. Sokkal boldogabb, mint azok, akiknek volt több kapcsolata, meg úgy általában az emberek nagy része boldogtalan, szóval nem volt nehéz boldogabbnak lenni.

2022. dec. 18. 10:10
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

#14.

Szerintem attól még senki nem lesz rab, hogy úgy él, ahogyan ő szeretne, de ez már nem a kérdéshez tartozik.

2022. dec. 18. 10:15
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
#6 mert a legtöbb ember gyenge jellem. Én inkább döntök racionálisan az életben, mintsem érzelmi alapon. Ha nem így tettem volna, akkor nem ismertem volna meg álmaim férfiját, hanem megrekedtem volna egy boldogtalan kapcsolatban.
2022. dec. 18. 10:23
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem feltétlenül boldogabbak azok az emberek, akik szinte folyamatosan párkapcsolatban vannak. Sokan élnek boldogtalan, rossz, akár bántalmazó kapcsolatokban is.

Szerintem jó esetben egyedül is jól érzi magát az ember és képes boldog kapcsolat kialakítására is, ha vágyik rá.

2022. dec. 18. 10:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ne parkapcsokat fuggo... Mind1 higy szingli vagy vagy valakivel. Ha te magad rosszul erzed magad, marad az erzes mindegy hogy egyeduo vagy kettesben
2023. jan. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!