Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek?

Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetek rapper ha nincs annyira jo hangom ?
2022. dec. 15. 00:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak nézz szét a mai magyar "rapperek" között.
2022. dec. 15. 01:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb. a rap azon kevés műfajok egyike, ahol bármilyen rossz hangú énekes érvényesülhet, ha a producerek úgy döntenek.
2022. dec. 15. 03:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha tudsz jó szöveget írni és előadni. A raphez nem kell különösebb énekhang. Persze hangképzésre így is megéri elmenni, de több múlik a szövegen, mint a hangon.
2022. dec. 15. 08:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Ütemérzék, szókincs amire szükség van, lásd funktusztikust.
2022. dec. 15. 09:41
 5/11 A kérdező kommentje:
BE TEKEREM A CIGIMET ÉS NEM,ÉRDEKELNEK AZ IRIGYEK KÖRÜLÖTTEM,ÉN KI NŐTTEM,NEM ÉRDEKEL CSAK ADOM MAGAMAT TETSZIK VAGY NEM,CSAK NYOMATOM A ZENEMET ÉS KÉSZ,EGYRE TÖBB A PÉNZ,EGYRE TÖBB A PÉNZ,MEGÉRTEM HA FÉLSZ MEGÉRTEM HA ELITÈLSZ,NINCS BAJ,NINCS GOND,CSAK IDE A SZEMEMBE MOMD JAH,ÈS KIK AZOK A FASZOK AKIK KAMUBA PÉNZÉRT JÁTSZÁK HOGY SZEGÉNY,DE TE CSAk HIDJÉL,DE KI EZ A TETOVÁLT K@URVA,KÓLA AZ ORBA... ezt kb 5 perc alatt irtam meg mèg ment az alap,de van mikor semmi nem jut eszembe es ez idegesít
2022. dec. 15. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Korszerűsített közmondás:

"Sok rapszövegnek sok az alja!"

:-)

2022. dec. 15. 15:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben hogy mire érted ?
2022. dec. 15. 15:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Kifejtem:

A példaként felhozott rapszövegnek van bármilyen irodalmi értéke? Van valamilyen üzenete azon kívül, hogy az írója egy értelmi fogyatékosnak prezentálja magát vele? Műélvezeti katarzist képes kiváltani egy másik (akár rapkedvelő) személyben?

Na, ugye már világos? Ez az "alja"!

2022. dec. 15. 15:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez nagyon fura.... csak azert mert kitettem youtube-ra és jött rá 1200 megtekintés ès 40 like de még csam 2 óra hosszája tettem ki :)
2022. dec. 15. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező - megnézhetnénk mi is ezt a jelenséget? Miért nem adtad meg a linket az állításod bizonyítására?
2022. dec. 16. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!