Nem találok megoldást, mert sehogy nem jó. Te hogy döntenél?
Nyáron végeztem egy budapesti egyetemen és jelenleg is ott tanulok csak levelezőn, így hétköznap nem tartózkodok a fővárosban. Mindeközben álláskeresésben vagyok. Egyik pillanatban budapesti állásokra jelentkezek, ahol van ho lehetőség, hybrid munka és rugalmas munkaidő, másik pillanatban meg a lakhelyemhez közeli megyeszékhelyen gondolkodok, ahova gimnáziumba jártam. Itt viszont van egy bökkenő, ugyanis valamikor teljesen logikusnak tűnik, hogy a közelebbit válasszam, hiszen jóval kevesebb energiával járna, de máskor meg olyan toxikus gondolataim vannak, hogy egy ez egy visszalépés lenne az életemben. Budapesttel meg az a problémám, hogy mi van, ha adott cégnél nem úgy működnek a fent említett lehetőségek, mint ahogy én azt elképzelem és végül egy albérletbe kényszerülök, amit nem szeretnék. Laktam már albérletben, amit nem szerettem és azt sem szeretném, hogy a teljes fizum erre menjen el. A másik esetben a lakhatás nem lenne gond. Egyik opciót sem tudom elengedni, egyik nap így kelek, másik nap úgy és nem találom a megoldást.
Kiegészítés: A ho+hybrid+rugalmas munkaidőt úgy képzelem, hogyha mondjuk heti két nap iroda, akkor szépen el tudok menni vonattal és még a vonaton is tudok dolgozni, tehát nem kell lakhatás. Nem tudom ennek van-e bármi realitása.
A penzert dolgozunk. Eszunkrechallgatunk munkaugyi kerdesek kapcsan.
Bp-en letezik szobaberkes kulcsrazarhato szobaval!! Nagyszeru ismerkedesi lehetoseg !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!