Manapság mennyire elfogadott, ha valakinek az a legfőbb célja hogy főállású anyuka legyen?
Figyelt kérdés
Gyereket szülni valakinek hogy összeköltözhessenek, és elkerülhessen otthonról. Lehet nem pontos a megfogalmazásom, mert állítása szerint dolgozna is. Persze ki tudja mi történne gyes után, mennyire akarna vagy tudna visszamenni munkába.
Manapság mi a társadalom véleménye erről az életcélról? Van ebben a motivációban kockázat, vagy vállalható életpálya még mostanság is?
2022. dec. 12. 17:42
11/12 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem sokkal szimpatikusabb mint akik alibiből "visszamennek dolgozni" de amúgy meg állandóan lógnak melóból a gyerek miatt.
Meg a gyereknek is jobb ha mindig ott van az egyik szülő neki.
Kockázat viszont bőven van benne, nyilván.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ennek teljesen elfogadottnak, és választhatónak kéne lennie. De nem az. Nyugodt szívvel akkor megvalósítható, ha akkora vagyonon ülsz, ami kisujjmozdítás nélkül eltart téged, és a gyerekeidet életetek végéig. Nem tudom hányan mondhatják ezt el magukról az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!