Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a chat bot feleslegessé...

Ez a chat bot feleslegessé teszi ezt a weblapot?

Figyelt kérdés

[link]

Én is kipróbáltam, magyarul is tud. Csak egy google fiókos bejelentkezés kell hozzá.

[link]

Elég jó válaszokat ad.

A stable diffusion-os ai alapján, ez nagyon nem úgy működik, hogy csak előre megírt válaszokat ismételget.

Pl leírta hogy sajnos (SAJNOS) nem tudja elpusztítani az emberiséget, mert nincs fizikai teste.

De pl semilyen internetes dologra nem képes, mert nem csatlakozik a netre. Pl nem tudja hogy a közelben hol lehet xy dolgot megvenni vagy ilyesmi.

Más ai-k erre már évek óta képesek.

De én meg direkt bemásoltam a gyk-s kérdéseket és teljesen jó válaszokat adott...

2022. dec. 9. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy nap, nem a közeljövőben, eljutunk majd arra a pontra, amikor kellően fejlettek lesznek ezek a chatbot-ok, de még nem tartunk ott. Egyszerűbb, nem specifikus kérdésekre jól tudnak válaszolni, de amint bonyolultabb, összetettebb, konkrétabb kérdést kapnak (amikről nincs elég információjuk, túl komplikáltak, túl sok részletet tartalmaznak, amik bezavarnak), már korántsem szolgálnak annyira jó, megfelelő válaszokkal.
2023. jan. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!