Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zaklatják a párom. Mit lehet...

Zaklatják a párom. Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Pár évé történt,hogy a páromat a volt munkahelyén (ahol pultosként dolgozott) megkörnyékezte ez az ember. Mindig próbálkozott nála alig lehetett le rázni. Eltelt közel egy év párom munkahelyet váltott... ez az ember rá jött, hogy hol dolgozik és újból feltűnt. Minap mikor a párom tartott haza felé munkából ez az ember oda ment hozzá, hogy ő nem tudja elfelejteni meg stb.. és a végén már ordibált az útcán a párommal,hogy addig nem nyugszik még meg nem kapja meg szét nem választ bennünk. Mindig páromért megyek ha tudok, akkor is többször látom hogy munkahelye körül mászkál autóval. Gondolom valamikor követett mer a lakóhelyünk előtt is feltűnt. Ami nincs közel a városhoz ahol párom dolgozik.Agresszív és kiszámíthatatlan embernek tűnik aki a szép szóból nem ért.

Szerintetek mi tévők legyünk?

2022. dec. 9. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy a párod (a leírás alapján legalábbis) miért ilyen átkozott passzív ebben a helyzetben. Nem vagy az apja, a gyámja és a testőre. Nagy lány, felnőtt ember, tudni kellene ezt kezelni és magától lépni az ügyben. Érdekes, hogy nem teszi, nekem a sztori puszta olvasásától is felment a vérnyomásom, második alkalomra már rég összecsomagoltam volna ezt a faszt így vagy úgy, nemhogy hagyjam, hogy a párom legyen a pajzsom és törje magát azon, ami kurvára az én feladatom. Rég rendőrségre kellett volna mennie és/vagy beszerezni paprikasprayt és/vagy kiosztani jó hangosan és elküldeni a suttyó k.urva anyjába ezt az alakot és/vagy íratni egy ügyvéddel távoltartásit... De ezekszerint téged jobban aggaszt, mint őt.
2022. dec. 9. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha meg férfi akkor főleg egy vicc.
2022. dec. 9. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:

És te honnan tudod, ha nincs bizonyíték?

A párod elmeséléséből?

És ha csak kitalálta?

2022. dec. 9. 19:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Párom eléggé ki van készülve,nagyon fél tőle. Nem csak ki találta!Saját szememmel láttam többször hogy kocsival köröz a munkahelye körül,meg a házunk előtt. Ha össze verem én cseszek rá.
2022. dec. 9. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Saját szememmel láttam"

Akkor te már tanú vagy. Szerezzetek még néhány tanút (lehetőleg ne rokont), aztán mehet a feljelentés.

2022. dec. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!