Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is csinál még így, vagy...

Más is csinál még így, vagy velem van a gáz?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. Még a szüleimmel élek és ha bármilyen ismerősük, vendégük jön hétvégén és itthon vagyok, nem jövök ki a szobából, amíg itt vannak. Ha egész nap, képes vagyok egész nap bent lenni.

Nyilván, a saját ismerősökkel más.

2022. dec. 8. 16:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

És tudod az okát is, hogy miért rettegsz tőlük?

Szorongás? Paranoia? Mi lehet az oka?

2022. dec. 8. 16:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi különös, nem mindenki kíváncsi a szülők vendégeire
2022. dec. 8. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy vagyok
2022. dec. 8. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Én is így voltam, míg otthon laktam. Szerintem kicsit bunkóság, de a saját nyugalmam többet ért, mint hogy jó fejnek tartsanak azért, mert ott vigyorgok az egy generációval idősebbek társaságával.
2022. dec. 8. 16:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem rettegek, szimplán nem érdekelnek, meg nem fogok azért prezentálható külsôt csinálni, hogy itt vannak.
2022. dec. 8. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Nyilván ha rokonok vagy hasonló akkor kijövök, de ha csak pár percre jönnek vagy valami szerelő, ilyesmi, akkor én is bent szoktam maradni inkább, ne is tudják hogy ott vagyok. :D

26F

2022. dec. 8. 23:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fura. Mintha félnél tőlük. Nem kell velük hosszasan csevegni, ha nem akarsz, de, hogy bujkálsz előlük, a nagyon gáz. Azt hiszed, nem veszik észre, hogy otthon vagy? Hogy a vendégek nem kérdeznek rá, a szüleid nem mondják meg? Valószínűleg azt hiszik, valami nem százas nálad, hogy rejtőzködsz előlük.

Mi történne, ha előjönnél? Köszönnétek egymásnak, meg váltanátok pár szót. Small talk.

Vagy az otthonodon kívül sem vagy hajlandó senkiről sem tudomást venni, aki a közeledbe kerül, és nem a barátod? Mondom, nagyon gáz...

Én, ha vendégként ilyet tapasztalnék, pszichés problémára gyanakodnék, de legalábbis súlyos neveletlenségre, modortalanságra.

2022. dec. 9. 07:01
 8/13 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg azt hiszik, valami nem százas nálad, hogy rejtőzködsz előlük."

És ki nem carja le a véleményüket meg úgy őket egyáltalán? Hozzám jöttek? Nem. Elszámolással meg nem tartozom vadidegeneknek.

2022. dec. 9. 07:30
 9/13 anonim ***** válasza:

#7: kb nálam is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg...

Biztos, hogy valami nem stimmel a kérdezőnél... Valami szorongásféle. Mint az agórafóbia, csak korlátozott formában: vendégfóbia? :-D Vagy felnőttfóbia?

2022. dec. 9. 09:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem félek tőlük, az utcán simán dumálok velük. :D

Bár ha konkrét okot kéne mondanom, akkor az, hogy az itthonlevős napjaimon ált zsíros haj, no makeup, pizsama van rajtam és elég önbizalomhiányos vagyok natúrban mutatkozni, de pár apámkorú ember miatt nem fogok fáradozni. XD Tudom, hogy ez sem normális, de utálom ha csúnyán látnak. Ha jövök haza, és eleve csinos vagyok, akkor nem bújok el.

2022. dec. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!