Mit gondoltok arról, ha egy pasi ilyen rövid videókat csinál az internetre?
Csak azért kérdezem, mert egyesek a TikTok-ot cikinek tartják. De ha ilyen tartalom megy fel?
Ez mondjuk egy hasznos, érdekes videó, amit linkeltél.
A tiktokon meg úgy tudom ilyen seggrázós, meg hülyeséges tucatvideók vannak.
2es, a Tik-TOkon is van mindenféle tartalom. Az más kérdés, hogy az algoritmus elég keményen figyel téged, szóval ha nézel seggrázós videókat, akkor bizony azokat fogsz kapni, és akkor hamisan azt hiszed, hogy csak seggrázós cuccok vannak ott:D
Ez a content teljesen jó, simán mehet, nincs benne semmi ciki.
3as, nincs tiktokom. Csak látom, amiket a többiek néznek.
De így már értem, köszönöm.
5ös, egy videó ami hűen tükrözi a dolog működését:
https://www.youtube.com/watch?v=VUHFXnOn7mI&ab_channel=VivaL..
Akár szólsz az algoritmusnak, akár nem, ha azt látja, hgoy szereted, mutatni fogja:D
Attól függetlenül, hogy mutatja-e vagy sem, a TikTok jelentő részét a szexi táncikálós, tátogós videók teszik ki. Erről még az is tud, aki fent sincs a TikTok-on, mert onnan máshová is kiszivárog, beszélnek róla stb.
Kínos nézni az ilyen tartalmakat, eltekintve attól hogy akár hasznos, vagy érdekes lehet számomra.
Yt short, vagy a tiktok elég hulladék videóformátumot alkalmaz, és most ki se tértem arra, hogy milyen kinézete van ennek a férfinak, ha választani kellene, biztos olyan angol tanulós dolgot néznék, ahol nem ő (vagy inkább senki) nincs a képernyőn, hanem csak a tanulni való...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!